Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

rolgordijn 80 cm in Stoffering | Gordijnen en Lamellen

.

Wat je moet weten over Rolgordijn 80 cm

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

44,1%

Van alle Rolgordijn 80 cm advertenties is 44,1% beschikbaar voor verzending.

8,3%

8,3% van alle Rolgordijn 80 cm advertenties in de categorie Stoffering | Gordijnen en Lamellen zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 32

De huidige gemiddelde prijs van een Rolgordijn 80 cm is € 32.

Prijscheck

De duurste Rolgordijn 80 cm advertentie in de Stoffering | Gordijnen en Lamellen categorie werd aangeboden voor € 150, terwijl de goedkoopste voor € 4 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Om de juiste maat voor een rolgordijn van 80 cm te meten, meet je de breedte van het raam op en zorg je voor voldoende overlap.
Vaak worden materialen zoals polyester, katoen en verduisterende stoffen gebruikt voor rolgordijnen van 80 cm breed vanwege hun duurzaamheid en functionaliteit.
Rolgordijnen van 80 cm zijn ideaal voor standaard ramen, maar voor grote ramen is maatwerk mogelijk en kunnen bredere rolgordijnen worden gekozen.
Je kunt een rolgordijn van 80 cm installeren door de bijgeleverde instructies te volgen, meestal met behulp van boor, schroeven en montagesteunen.
Het kiezen van een rolgordijn van 80 cm breed zorgt voor een subtiele en strakke uitstraling, past goed bij smalle ramen en biedt voldoende privacy en lichtregulatie.