Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

bidjar tapijt in Stoffering | Tapijten en Kleden

.

Wat je moet weten over Bidjar tapijt

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

39,3%

Van alle Bidjar tapijt advertenties is 39,3% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Bidjar tapijt de volgende kenmerken: Rechthoekig, Overige kleuren.

€ 175

De huidige gemiddelde prijs van een Bidjar tapijt is € 175.

Prijscheck

De duurste Bidjar tapijt advertentie in de Stoffering | Tapijten en Kleden categorie werd aangeboden voor € 895, terwijl de goedkoopste voor € 7 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Bidjar tapijten staan bekend om hun stevigheid en hoge kwaliteit. Ze worden met de hand geweven met een compact fluweel, waardoor ze erg duurzaam zijn.
Bidjar tapijten worden ambachtelijk met de hand geweven in de Koerdische stad Bidjar in Iran. De wevers gebruiken traditionele technieken die generaties lang zijn doorgegeven.
Bidjar tapijten bevatten vaak diepe symboliek en historische verhalen. De motieven en ontwerpen op deze tapijten kunnen verwijzen naar lokale legendes en culturele tradities.
Bidjar tapijten zijn buitengewoon duurzaam vanwege de hoge dichtheid van de handgeweven knopen. Hierdoor zijn ze bestand tegen slijtage en gaan ze generaties lang mee.
In vergelijking met andere tapijten onderscheiden bidjar tapijten zich door hun compacte fluwelen textuur en hun sterke weerstand tegen slijtage. Dit maakt ze een gewilde keuze voor liefhebbers van duurzame en hoogwaardige tapijten.