Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

vintage vloerkleed in Stoffering | Tapijten en Kleden

.

Wat je moet weten over Vintage vloerkleed

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

58,4%

Van alle Vintage vloerkleed advertenties is 58,4% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Vintage vloerkleed de volgende kenmerken: Rechthoekig, Overige kleuren.

€ 128

De huidige gemiddelde prijs van een Vintage vloerkleed is € 128.

Prijscheck

De duurste Vintage vloerkleed advertentie in de Stoffering | Tapijten en Kleden categorie werd aangeboden voor € 600, terwijl de goedkoopste voor € 10 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een vintage vloerkleed brengt karakter en geschiedenis in je interieur. Het heeft vaak unieke patronen en kleuren die een authentieke uitstraling geven.
Om een vintage vloerkleed te onderhouden, is regelmatig stofzuigen en af en toe kloppen of uitkloppen voldoende. Vlekken kunnen het beste direct behandeld worden met een speciale reiniger.
Vintage vloerkleden zijn te vinden in Stoffering Tapijten en Kleden winkels, maar ook online op verschillende platforms. Het is handig om te zoeken naar gespecialiseerde winkels met een ruime keuze.
Vintage vloerkleden onderscheiden zich door hun unieke geschiedenis en ambachtelijke vakmanschap. Ze hebben vaak slijtage of verkleuring die juist bijdragen aan hun charme en karakter.
Vintage vloerkleden zijn over het algemeen duurzaam omdat ze hergebruikt worden. Door te kiezen voor een vintage vloerkleed draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van ambachtelijke textielkunst.