Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

visgraat vinyl in Stoffering | Vloerbedekking met filter Vinyl

.

Wat je moet weten over Visgraat vinyl

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

41,1%

Van alle Visgraat vinyl advertenties is 41,1% beschikbaar voor verzending.

1,8%

1,8% van alle Visgraat vinyl advertenties in de categorie Stoffering | Vloerbedekking zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Visgraat vinyl de volgende kenmerken: Vinyl, Bruin.

€ 40

De huidige gemiddelde prijs van een Visgraat vinyl is € 40.

Prijscheck

De duurste Visgraat vinyl advertentie in de Stoffering | Vloerbedekking categorie werd aangeboden voor € 200, terwijl de goedkoopste voor € 0 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een visgraat vinyl vloer is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en heeft een luxe uitstraling. Daarnaast is het geschikt voor vloerverwarming en geluiddempend.
Het beste kun je een visgraat vinyl vloer regelmatig stofzuigen en dweilen met lauw water. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en gebruik viltjes onder meubels om krassen te voorkomen.
Visgraat vinyl is geschikt voor bijna elke ruimte in huis, inclusief de keuken en badkamer. Het is waterbestendig en eenvoudig te onderhouden.
Belangrijke kenmerken van visgraat vinyl zijn de trendy uitstraling, de diversiteit aan kleuren en patronen, het comfortabele gevoel aan de voeten en de duurzaamheid van het materiaal.
Visgraat vinyl vloeren zijn over het algemeen eenvoudig te installeren dankzij het kliksysteem. Met een beetje handigheid kun je de vloer zelf leggen, maar het is aan te raden om dit door een professional te laten doen voor het beste resultaat.