Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

kloostertafel rond in Tafels | Eettafels

.

Wat je moet weten over Kloostertafel rond

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

61,1%

Van alle Kloostertafel rond advertenties is 61,1% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Kloostertafel rond de volgende kenmerken: Vijf personen of meer, Rond, Eikenhout.

€ 353

De huidige gemiddelde prijs van een Kloostertafel rond is € 353.

Prijscheck

De duurste Kloostertafel rond advertentie in de Tafels | Eettafels categorie werd aangeboden voor € 1.500, terwijl de goedkoopste voor € 25 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een kloostertafel in ronde vorm is een tafel met een klassieke uitstraling en een ronde blad in plaats van rechthoekig zoals de traditionele kloostertafel.
Een standaard kloostertafel in ronde vorm heeft meestal een diameter tussen de 120 cm en 180 cm, afhankelijk van het model en de fabrikant.
Aan een kloostertafel met een diameter van 150 cm passen doorgaans comfortabel 6 tot 7 personen, afhankelijk van de stoelgrootte en de gewenste ruimte per persoon.
De voordelen van een kloostertafel in ronde vorm zijn onder andere dat het een gezellige sfeer creëert waar iedereen gelijkwaardig aan de tafel zit en er geen 'kopse kant' is die afstand kan creëren.
De ideale plek voor een kloostertafel in ronde vorm is vaak in de eethoek of keuken waar voldoende ruimte is om vrij om de tafel te kunnen bewegen en stoelen comfortabel aan te schuiven voor gezellige maaltijden.