Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

marmer eettafel in Tafels | Eettafels

.

Wat je moet weten over Marmer eettafel

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

47,2%

Van alle Marmer eettafel advertenties is 47,2% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Marmer eettafel de volgende kenmerken: Vijf personen of meer, Rechthoekig, Overige materialen.

€ 314

De huidige gemiddelde prijs van een Marmer eettafel is € 314.

Prijscheck

De duurste Marmer eettafel advertentie in de Tafels | Eettafels categorie werd aangeboden voor € 1.600, terwijl de goedkoopste voor € 25 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een eikenhouten eettafel is een populaire keuze die goed past bij een marmeren eettafel. De warme uitstraling van eikenhout vormt een mooi contrast met het koele marmer.
Het is aan te raden om een marmeren eettafel regelmatig af te nemen met een vochtige doek en milde zeep. Vermijd het gebruik van bijtende schoonmaakmiddelen die het marmer kunnen beschadigen.
Een marmeren eettafel ziet er luxe en stijlvol uit en geeft een elegante uitstraling aan je eetkamer. Daarnaast is marmer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
Over het algemeen kan een marmeren eettafel redelijk goed tegen de hitte. Het wordt echter aangeraden om onderzetters te gebruiken voor hete pannen of borden om eventuele schade te voorkomen.
Voor een marmeren eettafel heb je voldoende ruimte nodig, idealiter minimaal 100 cm rondom de tafel om comfortabel te kunnen zitten en bewegen. Zorg ook voor voldoende loopruimte in de eetkamer.