Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

ronde eettafel 140 in Tafels | Eettafels

.

Wat je moet weten over Ronde eettafel 140

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

32,8%

Van alle Ronde eettafel 140 advertenties is 32,8% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Ronde eettafel 140 de volgende kenmerken: Rond, Vijf personen of meer, Overige houtsoorten.

€ 299

De huidige gemiddelde prijs van een Ronde eettafel 140 is € 299.

Prijscheck

De duurste Ronde eettafel 140 advertentie in de Tafels | Eettafels categorie werd aangeboden voor € 1.095, terwijl de goedkoopste voor € 40 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

De ideale hoogte van een ronde eettafel van 140 cm is doorgaans tussen de 75 en 78 cm. Deze hoogte zorgt voor comfortabel tafelen en voorkomt rugklachten.
Een ronde eettafel met een diameter van 140 cm biedt een gezellige en intieme sfeer tijdens het tafelen. Het creëert een gelijkwaardige dynamiek tussen alle tafelgenoten.
Bij een ronde eettafel van 140 cm passen vaak ronde of ovale stoelen het beste. Deze vormen sluiten goed aan bij de ronde tafel en zorgen voor een harmonieus geheel in je eethoek.
Een ronde eettafel van 140 cm vergt over het algemeen weinig onderhoud. Regelmatig afnemen met een vochtige doek en milde zeep is voldoende. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen om het tafelblad te beschermen.
Voor een ronde eettafel van 140 cm zijn duurzame en kwalitatieve materialen zoals hout, metaal of glas zeer geschikt. Deze materialen geven de tafel een luxe uitstraling en zorgen voor een lange levensduur.