Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

malm sidetable in Tafels | Sidetables

.

Wat je moet weten over Malm sidetable

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

50%

Van alle Malm sidetable advertenties is 50% beschikbaar voor verzending.

40%

40% van alle Malm sidetable advertenties in de categorie Tafels | Sidetables zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 81

De huidige gemiddelde prijs van een Malm sidetable is € 81.

Prijscheck

De duurste Malm sidetable advertentie in de Tafels | Sidetables categorie werd aangeboden voor € 449, terwijl de goedkoopste voor € 10 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een Malm sidetable heeft specifieke afmetingen die passen bij zijn ontwerp en doel. Je kan de afmetingen opvragen bij de verkoper of de productbeschrijving raadplegen.
Een Malm sidetable kan op verschillende manieren gestyled worden, afhankelijk van je persoonlijke smaak en interieur. Denk aan minimalistisch, landelijk, modern of vintage.
Een Malm sidetable kan in verschillende ruimtes in huis worden geplaatst, zoals de hal, woonkamer, slaapkamer of zelfs de keuken. Het is veelzijdig en past goed bij verschillende interieurstijlen.
Malm sidetables worden vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, metaal of glas. Deze materialen zorgen voor duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling van de sidetable.
Een Malm sidetable biedt unieke voordelen, zoals een strak en eigentijds ontwerp, goede kwaliteit materialen, vaak extra opbergruimte en een goede prijs-kwaliteitverhouding vergeleken met andere sidetables.