Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

sidetable 25 cm diep in Tafels | Sidetables

.

Wat je moet weten over Sidetable 25 cm diep

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

38,5%

Van alle Sidetable 25 cm diep advertenties is 38,5% beschikbaar voor verzending.

22%

22% van alle Sidetable 25 cm diep advertenties in de categorie Tafels | Sidetables zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Sidetable 25 cm diep de volgende kenmerken: Rechthoekig, Overige houtsoorten.

€ 93

De huidige gemiddelde prijs van een Sidetable 25 cm diep is € 93.

Prijscheck

De duurste Sidetable 25 cm diep advertentie in de Tafels | Sidetables categorie werd aangeboden voor € 625, terwijl de goedkoopste voor € 10 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Populaire materialen voor een sidetable van 25 cm diep zijn hout, glas, en metaal vanwege hun stijlvolle uitstraling en duurzaamheid.
Om een sidetable van 25 cm diep te kiezen die bij jouw interieur past, is het belangrijk om te letten op de stijl, kleur en materiaal dat al in je kamer aanwezig is.
Ja, er zijn speciale ontwerpen van sidetables van 25 cm diep die ruimtebesparend zijn, zoals modellen met extra opbergruimte of inklapbare opties.
Een smalle sidetable van 25 cm diep is ideaal voor kleinere ruimtes omdat het minder visuele ruimte inneemt, terwijl bredere sidetables meer displayoppervlak bieden.
Om een sidetable van 25 cm diep goed te onderhouden, is regelmatig afstoffen en reinigen met een mild schoonmaakmiddel voldoende. Vermijd agressieve chemicaliën die het materiaal kunnen beschadigen.