Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

sidetable hout staal in Tafels | Sidetables

.

Wat je moet weten over Sidetable hout staal

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

37,5%

Van alle Sidetable hout staal advertenties is 37,5% beschikbaar voor verzending.

14,8%

14,8% van alle Sidetable hout staal advertenties in de categorie Tafels | Sidetables zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Sidetable hout staal de volgende kenmerken: Rechthoekig, Metaal.

€ 87

De huidige gemiddelde prijs van een Sidetable hout staal is € 87.

Prijscheck

De duurste Sidetable hout staal advertentie in de Tafels | Sidetables categorie werd aangeboden voor € 400, terwijl de goedkoopste voor € 10 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een sidetable van hout en staal past perfect in verschillende ruimtes, zoals de hal, woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor.
Om een sidetable van hout en staal in topconditie te houden, is regelmatig afstoffen en reinigen met een mild schoonmaakmiddel voldoende. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen om schade te voorkomen.
Een sidetable van hout en staal combineert de warme uitstraling van hout met de moderne look van staal, waardoor het een tijdloos en veelzijdig meubelstuk is dat past bij verschillende interieurstijlen.
Stijl een sidetable van hout en staal met een mix van planten, boeken, decoratieve objecten en persoonlijke items. Hiermee creëer je een gezellige en persoonlijke touch in je interieur.
De afmetingen van een sidetable van hout en staal variëren, maar gebruikelijke hoogtes liggen rond de bankleuninghoogte, en de breedte is vaak afhankelijk van de beschikbare ruimte en het beoogde gebruik.