Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

hoge kandelaars in Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen

.

Wat je moet weten over Hoge kandelaars

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

68,5%

Van alle Hoge kandelaars advertenties is 68,5% beschikbaar voor verzending.

9,9%

9,9% van alle Hoge kandelaars advertenties in de categorie Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Hoge kandelaars de volgende kenmerken: Overige materialen, Kandelaar, Overige kleuren.

€ 18

De huidige gemiddelde prijs van een Hoge kandelaars is € 18.

Prijscheck

De duurste Hoge kandelaars advertentie in de Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen categorie werd aangeboden voor € 100, terwijl de goedkoopste voor € 2 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Hoge kandelaars zijn lange kandelaars die een opvallend accent kunnen geven aan je interieur. Ze zijn ideaal voor het creëren van een sfeervolle ambiance.
Hoge kandelaars worden vaak gebruikt als decoratieve elementen in huis. Plaats ze op een dressoir, bijzettafel of haard om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.
Materialen zoals metaal, glas en hout worden vaak gebruikt bij de productie van hoge kandelaars. Deze materialen geven een luxe uitstraling en zorgen voor duurzaamheid.
Ja, hoge kandelaars zijn over het algemeen veilig voor gebruik binnenshuis. Zorg er wel voor dat de kaarsen stevig zijn geplaatst en dat de kandelaars op een stabiele ondergrond staan.
Om hoge kandelaars goed te onderhouden, is het aan te raden om ze regelmatig schoon te maken met een zachte doek. Verwijder overtollig kaarsvet en controleer de stabiliteit van de kandelaar regelmatig.