Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

iittala waxinelichthouder in Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen

.

Wat je moet weten over Iittala waxinelichthouder

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

93,8%

Van alle Iittala waxinelichthouder advertenties is 93,8% beschikbaar voor verzending.

10,9%

10,9% van alle Iittala waxinelichthouder advertenties in de categorie Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Iittala waxinelichthouder de volgende kenmerken: Overige materialen, Kandelaar, Blauw.

€ 9

De huidige gemiddelde prijs van een Iittala waxinelichthouder is € 9.

Prijscheck

De duurste Iittala waxinelichthouder advertentie in de Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen categorie werd aangeboden voor € 50, terwijl de goedkoopste voor € 0 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Je kunt een iittala waxinelichthouder eenvoudig reinigen met lauw water en een zachte doek. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die het materiaal kunnen beschadigen.
iittala waxinelichthouders worden vaak gemaakt van hoogwaardig glas of keramiek. Deze materialen zorgen voor duurzaamheid en een esthetische uitstraling.
Om de juiste maat iittala waxinelichthouder te kiezen, meet de diameter van je kaarsen en kies een houder die iets groter is om stijlvolle verlichting te creëren.
iittala waxinelichthouders zijn doorgaans ontworpen voor binnengebruik. Het wordt aanbevolen ze binnen te houden om beschadiging door weersomstandigheden te voorkomen.
iittala biedt een breed scala aan designs voor waxinelichthouders, variërend van strak Scandinavisch tot meer gedetailleerde en artistieke ontwerpen. Kies een design dat bij jouw interieurstijl past.