Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

kapstok bankje in Woonaccessoires | Kapstokken

.

Wat je moet weten over Kapstok bankje

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

42,4%

Van alle Kapstok bankje advertenties is 42,4% beschikbaar voor verzending.

8,5%

8,5% van alle Kapstok bankje advertenties in de categorie Woonaccessoires | Kapstokken zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Kapstok bankje de volgende kenmerken: Hout, Wandkapstok.

€ 22

De huidige gemiddelde prijs van een Kapstok bankje is € 22.

Prijscheck

De duurste Kapstok bankje advertentie in de Woonaccessoires | Kapstokken categorie werd aangeboden voor € 75, terwijl de goedkoopste voor € 3 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Kies een kapstok bankje met materialen en kleuren die aansluiten bij de rest van je interieur. Een stijlvolle match maakt je hal compleet!
Kapstok bankjes worden vaak gemaakt van hout, metaal of een combinatie van beide materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en duurzaamheid.
Een kapstok bankje biedt een handige opbergoplossing in de hal. Je kunt je jassen ophangen, schoenen opbergen en zelfs even zitten om je schoenen aan te trekken.
Kapstok bankjes zijn ideaal voor kleine ruimtes omdat ze meerdere functies combineren. Je bespaart ruimte door jassen op te hangen en extra zitgelegenheid te creëren.
Om je kapstok bankje in topconditie te houden, kun je regelmatig afstoffen en eventuele vlekken direct schoonmaken. Houten bankjes kunnen ook periodiek behandeld worden met olie of wax voor extra bescherming.