Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

schoenenrek kapstok in Woonaccessoires | Kapstokken

.

Wat je moet weten over Schoenenrek kapstok

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

37,7%

Van alle Schoenenrek kapstok advertenties is 37,7% beschikbaar voor verzending.

16,7%

16,7% van alle Schoenenrek kapstok advertenties in de categorie Woonaccessoires | Kapstokken zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Schoenenrek kapstok de volgende kenmerken: Wandkapstok, Metaal.

€ 23

De huidige gemiddelde prijs van een Schoenenrek kapstok is € 23.

Prijscheck

De duurste Schoenenrek kapstok advertentie in de Woonaccessoires | Kapstokken categorie werd aangeboden voor € 75, terwijl de goedkoopste voor € 3 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Kies het formaat dat past bij de beschikbare ruimte en het aantal schoenen en jassen dat je wilt opbergen. Meet de ruimte zorgvuldig op en zorg ervoor dat het schoenenrek kapstok efficiënt in de hal past.
Veelvoorkomende materialen voor schoenenrek kapstokken zijn hout, metaal en kunststof. Houten rekken stralen warmte uit, terwijl metalen rekken moderniteit toevoegen. Kunststof rekken zijn lichtgewicht en makkelijk schoon te maken.
Plaats het schoenenrek kapstok bij voorkeur in de hal of entree, zodat je bij aankomst meteen je schoenen en jas kunt opbergen. Zorg ervoor dat de kapstok op een handige hoogte hangt, zodat zowel volwassenen als kinderen er goed bij kunnen.
Om een schoenenrek kapstok goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig stof en vuil te verwijderen. Gebruik afhankelijk van het materiaal een geschikt schoonmaakmiddel. Controleer ook regelmatig of de bevestiging stevig is en eventuele slijtageplekken.
Schoenenrek kapstokken zijn ideaal voor kleine ruimtes omdat ze zowel jassen als schoenen op één compacte plek opbergen. Let bij de keuze op een compact ontwerp dat ook extra opbergruimte biedt zoals planken of manden.