Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

grote digitale klok in Woonaccessoires | Klokken

.

Wat je moet weten over Grote digitale klok

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

75%

Van alle Grote digitale klok advertenties is 75% beschikbaar voor verzending.

22,2%

22,2% van alle Grote digitale klok advertenties in de categorie Woonaccessoires | Klokken zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Grote digitale klok de volgende kenmerken: Digitaal, Wandklok.

€ 27

De huidige gemiddelde prijs van een Grote digitale klok is € 27.

Prijscheck

De duurste Grote digitale klok advertentie in de Woonaccessoires | Klokken categorie werd aangeboden voor € 150, terwijl de goedkoopste voor € 3 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

De grootte van een digitale klok voor de woonkamer hangt af van de afstand waarop je de tijd wilt kunnen lezen. Een grote klok is meestal tussen 50 cm en 100 cm in diameter.
Een grote digitale klok is makkelijk af te lezen, zelfs vanaf een afstand. Daarnaast kan het een opvallend decoratief element in de woonruimte zijn.
Ja, er zijn grote digitale klokken die ook als wekker kunnen dienen. Deze klokken bieden vaak alarmfuncties en snooze-opties.
Grote digitale klokken bieden vaak functies zoals temperatuurweergave, datumweergave, en instelbare helderheid van het scherm.
Bij het kopen van een grote digitale klok is het belangrijk om te letten op de afmetingen, het type voeding (batterij of netstroom), de functies die je nodig hebt, en het design dat past bij je interieur.