Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

klok uurwerk in Woonaccessoires | Klokken

.

Wat je moet weten over Klok uurwerk

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

64,1%

Van alle Klok uurwerk advertenties is 64,1% beschikbaar voor verzending.

9,4%

9,4% van alle Klok uurwerk advertenties in de categorie Woonaccessoires | Klokken zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Klok uurwerk de volgende kenmerken: Analoog, Wandklok.

€ 23

De huidige gemiddelde prijs van een Klok uurwerk is € 23.

Prijscheck

De duurste Klok uurwerk advertentie in de Woonaccessoires | Klokken categorie werd aangeboden voor € 150, terwijl de goedkoopste voor € 2 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een uurwerk in een klok is het mechanisme dat de tijd aangeeft en bestaat uit verschillende onderdelen zoals de wijzers, het uurwerkmechanisme en eventueel een bel of speelwerk.
Een klok met een uurwerk werkt door de energiebron (bijv. batterij of opwinding) die het mechanisme aandrijft en zorgt voor de beweging van de wijzers om de tijd aan te geven.
In klokken worden verschillende soorten uurwerken gebruikt, zoals mechanische uurwerken (met veer of gewicht) of kwartshorloges (met elektronische oscillatoren). Elke soort heeft zijn eigen werking en nauwkeurigheid.
Het uurwerk van een klok vereist regelmatig onderhoud, zoals het smeren van bewegende delen, controleren en afstellen van de tijdmechanismen en het vervangen van batterijen indien nodig.
Een hoogwaardig uurwerk in een klok kenmerkt zich door zijn precisie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het kan bijvoorbeeld gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en kan een langere levensduur hebben.