Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

oud roze kussen in Woonaccessoires | Kussens

.

Wat je moet weten over Oud roze kussen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

66,7%

Van alle Oud roze kussen advertenties is 66,7% beschikbaar voor verzending.

11,1%

11,1% van alle Oud roze kussen advertenties in de categorie Woonaccessoires | Kussens zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Oud roze kussen de volgende kenmerken: Roze, Vierkant.

€ 19

De huidige gemiddelde prijs van een Oud roze kussen is € 19.

Prijscheck

De duurste Oud roze kussen advertentie in de Woonaccessoires | Kussens categorie werd aangeboden voor € 85, terwijl de goedkoopste voor € 2 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Je kunt een oud roze kussen goed combineren met neutrale kleuren zoals wit, grijs en beige voor een zachte uitstraling in je interieur.
Een oud roze kussen voegt een warme en gezellige sfeer toe aan je woonkamer en kan een vleugje romantiek aanbrengen in de ruimte.
Oud roze wordt vaak gekozen voor kussens vanwege de zachte en rustgevende uitstraling die het kan geven aan een interieur.
Voor een oud roze kussen zijn materialen zoals fluweel, zijde en katoen erg geschikt, omdat ze comfortabel aanvoelen en de kleur goed tot zijn recht laten komen.
Om een oud roze kussen mooi te houden, is het aan te raden om het regelmatig op te schudden en indien mogelijk volgens de wasinstructies te reinigen, bijvoorbeeld door te stomen of met de hand te wassen.