Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

retro sprei in Woonaccessoires | Plaids en Woondekens

.

Wat je moet weten over Retro sprei

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

90%

Van alle Retro sprei advertenties is 90% beschikbaar voor verzending.

€ 40

De huidige gemiddelde prijs van een Retro sprei is € 40.

Prijscheck

De duurste Retro sprei advertentie in de Woonaccessoires | Plaids en Woondekens categorie werd aangeboden voor € 125, terwijl de goedkoopste voor € 10 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een retro sprei is een decoratieve deken met een nostalgische uitstraling, vaak met vintage ontwerpen en kleuren. In tegenstelling tot moderne spreien, hebben retro spreien vaak een meer gedurfde en opvallende stijl.
Typische materialen voor retro spreien zijn katoen, polyester en breisels. Deze materialen zorgen voor een comfortabele en warme uitstraling die kenmerkend is voor retrostijl.
Om een retro sprei bij je huidige interieur te laten passen, kun je kiezen voor een sprei met kleuren of patronen die aansluiten bij de al aanwezige elementen in de kamer. Mix en match met kussens en andere accessoires voor een samenhangend geheel.
Retro spreien zijn meestal verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor eenpersoons- en tweepersoonsbedden, evenals kingsize bedden. Let bij aankoop goed op de afmetingen om zeker te zijn dat de sprei goed past.
Populaire patronen voor retro spreien zijn bijvoorbeeld bloemenmotieven, geometrische vormen en retroprint. Qua kleuren zie je vaak warme tinten zoals oranje, bruin, geel en groen die typerend zijn voor de vintage jaren.