Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

grote vaas zwart in Woonaccessoires | Vazen met filter Zwart

.

Wat je moet weten over Grote vaas zwart

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

51,9%

Van alle Grote vaas zwart advertenties is 51,9% beschikbaar voor verzending.

11,4%

11,4% van alle Grote vaas zwart advertenties in de categorie Woonaccessoires | Vazen zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Grote vaas zwart de volgende kenmerken: Zwart, Glas.

€ 26

De huidige gemiddelde prijs van een Grote vaas zwart is € 26.

Prijscheck

De duurste Grote vaas zwart advertentie in de Woonaccessoires | Vazen categorie werd aangeboden voor € 155, terwijl de goedkoopste voor € 3 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

In een grote zwarte vaas komen vooral kunst steelbloemen en takken goed tot hun recht. Denk aan bloemen en kunsttakken van meer dan 50 centimeter lang, zoals de kunstbloem berenklauw of Hortensia.
Een grote zwarte vaas kan je mooi stylen met hoge slanke bloemen zoals lelies of gladiolen. Hun hoogte zorgt voor een indrukwekkend effect.
Een grote zwarte vaas past goed bij moderne, minimalistische of zelfs industriële interieurstijlen. Het contrasteert mooi met lichte en neutrale kleuren.
Gebruik een grote zwarte vaas niet alleen voor bloemen, maar ook als stylingobject met bijvoorbeeld gedroogde grassen of takken. Creëer een natuurlijke look in huis.
Om een grote zwarte vaas te onderhouden, spoel je hem regelmatig om en verander je het water om bloemen vers te houden. Zorg ervoor dat de vaas altijd schoon en vrij van vuil is.