Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

wandrek rond in Woonaccessoires | Wandplanken en Boekenplanken

.

Wat je moet weten over Wandrek rond

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

62,7%

Van alle Wandrek rond advertenties is 62,7% beschikbaar voor verzending.

€ 37

De huidige gemiddelde prijs van een Wandrek rond is € 37.

Prijscheck

De duurste Wandrek rond advertentie in de Woonaccessoires | Wandplanken en Boekenplanken categorie werd aangeboden voor € 200, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Je kan een wandrek rond inrichten met boeken, planten, foto's en kleine decoratieve items voor een speels en modern effect.
Een wandrek rond biedt een unieke en opvallende uitstraling in vergelijking met standaard rechte wandplanken. Het voegt een vleugje originaliteit toe aan je interieur.
Bij de meeste wandrekken rond worden speciale bevestigingsmaterialen en montage-instructies meegeleverd. Volg deze nauwkeurig om het wandrek stevig aan de muur te bevestigen.
Meet de beschikbare ruimte op de muur nauwkeurig op voordat je een wandrek rond kiest. Kies een grootte die in verhouding staat tot de muur en voldoende opbergruimte biedt.
Een wandrek rond komt goed tot zijn recht met minimalistische en moderne decoratie. Denk aan kleine schilderijen, designobjecten of enkele kleurrijke accessoires die passen bij de stijl van je interieur.