Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

wandrek rotan in Woonaccessoires | Wandplanken en Boekenplanken

.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een wandrek van rotan kun je het beste afstoffen met een zachte borstel of doek. Voor een diepere reiniging kun je een mild sopje gebruiken, maar vermijd te veel water om het rotan niet te beschadigen.
Een rotan wandrek is veelzijdig en past goed in zowel moderne als klassieke interieurs. De natuurlijke uitstraling en warme kleur van rotan zorgen voor een gezellige en sfeervolle toevoeging aan elke ruimte.
Rotan wandrekken zijn licht van gewicht, duurzaam en milieuvriendelijk. Ze voegen een natuurlijk element toe aan je interieur en kunnen eenvoudig worden gecombineerd met andere materialen zoals hout en metaal.
Hoewel rotan van nature geschikt is voor binnen, kan een wandrek van rotan ook in een beschutte buitenruimte worden gebruikt, mits het beschermd blijft tegen directe blootstelling aan regen en zonlicht.
De meeste wandrekken van rotan zijn ontworpen voor eenvoudige montage. Met behulp van de bijgevoegde instructies en benodigde bevestigingsmaterialen kun je het wandrek gemakkelijk aan de muur bevestigen.