Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

crossmotor in Motoren

.

Welke crossmotor past bij mij?

Welke crossmotor voor jou geschikt is, hangt allereerst af van je wensen en gebruik. Wil je bijvoorbeeld geregeld de weg op, of alleen af en toe een circuit verkennen? Denk ook aan de nodige accessoires en je budget.

Hoe hard gaat een 250 cc crossmotor?

De meeste 250 cc crossmotoren halen een topsnelheid van 120 kilometer per uur of meer. De specifieke topsnelheid hangt af van het merk en het model van de motor.

Welke olie gebruik ik in een crossmotor?

De te gebruiken motorolie verschilt per type crossmotor en kun je je het best door een deskundige laten adviseren. Zo kun je voor het optimaal laten draaien van een tweetaktmotor een hele andere olie nodig hebben dan voor een viertaktmotor.

Wanneer moet ik mijn crossmotor reviseren?

Het onderhoudsmoment hangt onder andere af van het type en de leeftijd van de motor. Daarnaast bepaalt je rijstijl hoe snel je onderdelen van je crossmotor moet vervangen. Hier is geen vaste termijn voor. Een deskundige kan je adviseren.

Wat voor rijbewijs heb je nodig voor een crossmotor?

Als je op een afgesloten circuit wilt racen, dan heb je daarvoor geen rijbewijs nodig. Wil je met je crossmotor ook op de openbare weg rijden, dan moet je in het bezit zijn van rijbewijs A.