Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

crosstrainer in Fitnessmaterialen

.

Welke spieren train je met een crosstrainer?

Met een crosstrainer train je je buikspieren, je rugspieren, je bilspieren en je schouders. Daarnaast worden in je armen je biceps en triceps en in je benen je kuiten, je hamstring en je dijbenen getraind.

Hoeveel calorieën verbrand je met een crosstrainer?

Dat hangt af van je lichaamsgewicht en de tijd die je aan een work-out besteedt. Zo verbrandt iemand die 60 kg weegt tijdens een half uur trainen zo'n 230 kilocalorieën, terwijl iemand van 80 kg in diezelfde tijd gemiddeld 340 kilocalorieën verbrandt.

Welke paslengte heeft een crosstrainer nodig?

Dat hangt af van je lichaamslengte. Voor personen onder de 1,60 m is een paslengte van 40 tot 45 cm perfect. Ben je langer dan 1,70 m, maar kleiner dan 2 m, dan past daar een paslengte van 50 tot 55 cm bij. Langer dan 2 meter? Ga dan voor minimaal 55 cm.

Waar is een crosstrainer goed voor?

Het fijne van een crosstrainer is dat je met dit fitnessapparaat in één keer je hele lichaam traint, zonder dat je daarbij je gewrichten te veel belast. Deze manier van trainen helpt je daarnaast bij het afvallen en verbetert de conditie van je hart en je longen.

Welke crosstrainer kan ik het beste kopen?

Belangrijk is dat het formaat goed aansluit op je lichaamslengte, zodat de trainingen op het apparaat het beste effect op je spieren hebben.