Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Broodroosters met filter Gebruikt

.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Trek om te beginnen de stekker uit het stopcontact. Als je broodrooster een kruimellade heeft, kun je deze eruit trekken, leegschudden en vervolgens schoonmaken met een sopje. Heeft je broodrooster geen kruimellade, houd hem dan ondersteboven boven de gootsteen of vuilnisbak en schud de broodkruimels eruit. Broodkruimels die aan de binnenkant blijven plakken, kun je met een droge tandenborstel verwijderen. De buitenkant van je broodrooster kun je met een vochtige doek reinigen.
Kijk hier eens voor aantrekkelijk geprijsde broodroosters.
Hoewel broodroosters over het algemeen min of meer dezelfde functies bieden, bestaan er toch enkele verschillen. Zo zijn er verschillende formaten (bijvoorbeeld ruimte voor vier sneetjes brood i.p.v. twee sneetjes) en hebben sommige broodroosters een handige kruimellade. Bepaalde soorten broodroosters zijn ook in staat om verschillende soorten broodjes te roosteren.
Wat voor jou de beste goedkope broodrooster is, hangt af van je wensen en je budget. Een voorbeeld van een goede en budgetvriendelijke broodrooster is de Philips Daily HD2581/90.
Nee, de cijfers op broodroosters staan niet voor minuten. Van laag naar hoog betekenen de cijfers dat je brood minder of juist meer wordt geroosterd.