• Voor meubels die een
    nieuw thuis verdienen.

Geef meubels een nieuw leven

Vind unieke items
voor een goede prijs.

Marktplaats staat vol met kwalitatieve items. De meeste gaan namelijk de deur uit, omdat mensen toe zijn aan iets anders. Niet omdat er iets mis mee is. En dat biedt mogelijkheden voor jou! Ga voor vintage of een tweedehands designstuk en scoor ze voor een goede prijs.
Maak iemand anders blij

Maak een ander
blij.

Die bank, lamp of tafel waar jij op uitgekeken bent, is misschien wel net het ontbrekende stukje in de inrichting van iemand anders. Verkoop ze en maak een ander blij met meubels die een nieuw thuis verdienen. Zo kunnen we allemaal van ons huis een fijne plek maken.
Doe iets goeds voor de wereld

Doe iets goeds voor
de wereld.

Door meubels een tweede, derde of zelfs vierde thuis te geven, draag je bij aan een betere wereld. Want door minder spullen weg te gooien, verlaag je de CO2-uitstoot. Zo ontstaat er stapje voor stapje een betere wereld.

Heb jij ook meubels die een nieuw thuis verdienen?

huis en inrichting

Huis en Inrichting

Oost west, thuis best. En al helemaal met een mooie inrichting. Zet de puntjes op de i met unieke items, zoals een lamp, spiegel of salontafel.
Bekijk categorie
tuin en terras

Tuin en Terras

Na de lente komt de zomer. Zorg dat je er klaar voor bent en maak van je balkon of tuin je eigen paradijsje.
Bekijk categorie
in je buurt

Bij jou in de buurt

Misschien wacht je droominrichting wel gewoon bij jou om de hoek. Voer je postcode in en bekijk de beste deals in je buurt.
Zoek in de buurt