Unieke Stalen Drentea Retro Design Bureau strak Art Werkplek

€ 95,00
548040sinds 28 okt. '19, 16:05
Deel via
of

Beschrijving

Hele mooie exclusieve Retro drie laads Schrijfbureau Desk Design Drentea Emmen Strak stalen bureau, Ideaal voor een computer of als gewoon bureau te gebruiken. Zeer aparte strakke vormgeving professionele Fabr Drentea Emmen Design bureau meubel. Aan de rechter voorzijde van dit bureau zit een openvak zodat het geheel ook in de vrije ruimte van uw kantoor, woonkamer, hotel, makelaarskantoor, slaapkamer, etc etc kan worden geplaatst zie foto`s.


Drentea Dutch Designs are created by a select group of Emmen Designer.


Luxe stalen Industrieel Drentea Desk pedestal desk bureaumeubel om tegen en wand of in de vrije ruimte neer te zetten; Een prachtig mooi bruin retro buro.Het plateau (werkblad) is bruin van kleur. Het bureau is een echte blikvanger in een modern of klassiek interieur. De ontwerpen onderscheiden zich binnen de lange traditie van het Drentea Design, met hun tijdloze uiterlijk, heldere lijnen en functioneel materiaalgebruik.Het Drentea Emmen computerbureau is nu net zo slim als de computer Uw relaties en familie zullen onder de indruk zijn van de klasse en smaak van Uw aparte Drentea Emmen Design kantoorinrichting. De meubels en opbergsystemen van Drentea Emmen lijken als vanzelf te zijn ontstaan.
Heldere lijnen, vanzelfsprekende functionaliteit, materialen waar de tijd geen vat op krijgt. Alles wat overtollig is, is weggelaten waardoor de ontwerpen van Drentea Emmen altijd blijven boeien.
Het elegant Design bureau, is in 1 stukken te vervoeren.


het is een kwaliteit en duurzaam Design Bureau meubel. zo goed als nieuw op de normale gebruik sporen na, ideale plat Design buro. Een echte designklassieker.


Drentea Emmen geeft voorrang aan de best denkbare materialen en constructies en werkt samen met
productiebedrijven die de liefde voor het ambacht combineren met zeer geavanceerde productiemiddelen en -technieken. Een hoge en constante kwaliteit gaat hierdoor samen met een lange levensduur.


Het Design Art bureau is goed onderhouden, geen krassen en qua kleur ook erg mooi.Heeft nooit in de zon gestaan. goede en stevige staat. good vintage condition


Mooie design Buro meubel uit de tijdloze collectie van Drentea EmmenDit is een kwaliteit ruim bureau/meubel zeer mooi en degelijk afgewerkt. Ideaal voor in een luxe bureau voor notaris, Hotel, advocatenkantoor, Restaurant of makelaarskantoor. het Design bureau onworpen door Drentea Emmen is in alle opzichten gebaseerd op puurheid


Dit strakke directiebureau met twee laden is ontworpen door Drentea.


Prachtig design bureau met een bruin werkblad.De 3 lades gaan makkelijk open/dicht en hebben erg mooie greepjes. In goede vintage staat, mooie industriële look.


Vraag gerust naar meer info of wat extra foto`s van deze mooie strakke Design desk voor dat u afreist naar Wolvega Friesland.


Afmeting buitenmaat van het bureau zijn:
150 cm breed
76 cm hoog
76 cm diep


vak afmeting waar uw bureau stoel komt te staan is:
97 cm breed
69 cm hoog


Het Retro industrieel metalen bureau Drentea Emmen Desk is in 1 stuk te vervoeren,Transport kan ook geregeld worden.Transportkosten voor rekening koper.Deze mooie Hoogwaardig kwalitatief bureau van het Hollandse merk Drentea in Emmen is als nieuw op de normale gebruik sporen na.


Bezichtiging is mogelijk op afspraak.voorkom teleurstelling en reserveer,U bent niet tot aankoop verplicht, maar geeft U wel de zekerheid dat de drie laads Bureau er nog staat als U komt.


Vragen of meer foto`s mail of bel even pickpack.


De getoonde tekst en afbeeldingen vallen onder het auteursrecht het is daarom niet toegestaan om onze producten,teksten en foto's te kopiëren zonder toestemming vooraf. Copyright ©


Voorbehouden van schrijf en typ fouten.


Zolang deze advertentie op marktplaats staat is het strakke bureau nog te koop.
Advertentienummer: a1308879334