Vintage wandmeubel wandkast jaren 60 70 design

€ 469,00
Ophalen of Verzenden
2204sinds 9 nov. '22, 19:16
Deel via
of

Beschrijving

Fraaie vintage wandkast met twee schuifdeuren waaronder een van glas. Bekijk de foto;s voor alle details! De kast verkeert in een zeer mooie conditie en kan direct worden geplaatst.

De kast is aan de binnenzijde voorzien van een glans afwerking.

Mooi van vroeger is gevestigd in drenthe.

Afmetingen ca: 122 cm lengte, 28 cm diepte en 114 cm hoog afmetingen binnenzijde per sectie ca: 58 cm lengte, 23 cm diepte en 83 cm hoog

artikelnummer: mvv0002984--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Klik voor alle artikelen op "Bekijk meer advertenties" rechtsboven.


Mooi van Vroeger is altijd op zoek naar vintage design items.


Op alle artikelen kan geboden worden via Marktplaats. Op de Facebookpagina van Mooi van Vroeger vindt u prijsinformatie. Via e-mail kunnen wij u uiteraard ook een richtprijs geven.


De artikelen die Mooi van Vroeger aanbiedt zijn vintage en hebben vaak enige of meerdere gebruikerssporen. Er wordt door Mooi van Vroeger geen garantie gegeven op het aanschafte product.


De mogelijke verzendkosten zijn voor de koper, verzending vindt plaats via PostNL of per koerier.


Meubels kunnen door middel van de internetdienst brenger.co bij u thuis worden afgeleverd. Dit dient zelf verzorgd te worden.Mooi van Vroeger heeft geen winkelruimte, maar een bezoek is zeker mogelijk!
Advertentienummer: m1908169991