Lage Windlicht - Met Riet - H16 x D38 cm

€ 135,00
Verzenden
1803sinds 6 sep. '22, 07:47
Deel via
of

Beschrijving

Deze lage windlichten van Gommaire zijn omringd met zwart riet. Dit zorgt voor een erg landelijke uitstraling. Naast deze is er ook een hogere variant. Deze variant heeft een hoogte van 16 cm en een diameter van 38 cm.
Beide excl. kaars


Lage Windlicht - Met Riet - H16 x D38 cm


Deze hoge windlichten van Gommaire zijn omring met zwart riet. Dit zorgt voor een erg landelijke uitstraling. Naast dat de windlicht een lage variant heeft, heeft hij ook nog een Hoge langere variant. Deze variant heeft een hoogte van 16 cm en een diameter van 38 cm. Vragen omtrent dit artikel? Neem gerust contact op!

Gratis verzending in NL + BE


Specificaties:
  • Hoogte Vaas: 16 cm
  • Diameter Vaas: 38 cm
  • Kleur: Helder
  • Materiaal: Dik glas
  • Gratis verzending in NL + BELevering bij Rene Houtman Interieurs:


Al onze artikelen uit de webshop worden gratis bij u thuis bezorgd in Nederland of België. Nadat u besteld heeft ontvangt u van ons een mail over wanneer het artikel verzonden wordt. Zodra we het artikel verzonden hebben ontvangt u van ons een track & trace code zodat u de zending kunt volgen. Voor grotere zendingen nemen we contact met u op zodat we een gewenste leverdag/levertijd kunnen bespreken. Verdere vragen? Chat met ons. Uiteraard zijn onze artikelen ook te bezichtigen in onze showroom. Kunt u niet langs komen en twijfelt u toch? Via de chat kunt u ook een videogesprek aanvragen zodat we u via beeldbellen het product kunnen laten zien.Advertentienummer: a1448914609