Deflts blauw bord wandbord boerderij landschap J. Sonneville

€ 94,95
Verzenden
116611sinds 2 dec. '23, 14:11
Deel via
of

Beschrijving

 

Bits & Bobs Store staat nu live op eBay! Bestel vandaag nog en profiteer van deze voordelen:

 

 • Gratis verzending: binnen héél Nederland & voor al onze producten
 • Op werkdagen vóór 14u besteld =  dezelfde dag verzonden
 • Zeer ruime bedenktijd: 60 dagen geld terug garantie zonder opgaaf van reden

 

Vintage Deflts blauw bord wandbord boerderij landschap J. Sonneville 40CM


Prachtig Delfts blauw wandbord.

 • Kenmerken: Delfts blauw wandbord uit van Boch Fréres uit België. In zeer goede staat, slechts aan de achterkant mist een minimaal stukje emaille, zie foto's.
 • Geschikt voor: Verzamelaars, liefhebbers van vintage, mensen die gewoon wat sfeer in huis willen brengen.
 • Maat: Diameter: 40CM.
 • Inhoud: 1 Delfts blauw wandbord zoals te zien op de foto's.

 

Zien we je snel? Tot gauw! :-)

 

Groetjes,
Bits & Bobs Store
Your smile is our satisfaction!

 

 

Bits & Bobs Store service en voorwaarden

 • Op werkdagen vóór 14u besteld = dezelfde dag verzonden
 • Zeer ruime bedenktijd: 60 dagen geld terug garantie zonder opgaaf van reden
 • Bekijk onze retourvoorwaarden & garanties hieronder
 • Blij met je aankoop? Dan zijn we zeer dankbaar voor jouw positieve review via eBay, hiermee help je een klein bedrijf vooruit
 • Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij streven ernaar om je bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden

Wij van Bits & Bobs Store streven oprecht naar de volle 100% klanttevredenheid, dit is niet alleen ons motto maar ook ons hele bedrijfsmodel. Wij geloven namelijk niet dure reclame en investeren daarom liever in goede service en kwaliteit. Je krijgt om deze reden van ons, meteen na een aankoop, automatisch een positieve waardering via eBay. Wij vragen dan van jou om te wachten met het geven van negatieve of neutrale feedback als je niet tevreden bent met een aankoop. Ben je niet tevreden, neem dan graag eerst contact met ons op. Wij zijn gewone mensen, net als jij, en houden het ook graag menselijk. Wij onderscheiden ons hierin met onze vriendelijke service én onze eerlijke oplossingen die passend zijn met de situatie.

 

 

Bits & Bobs Store retourvoorwaarden
Een aangekocht product van de Bits & Bobs Store retourneren kan uiteraard altijd, zonder opgaaf van reden. Simpel gezegd hanteren we hierbij de volgende stelling: "passen/ervaren kan, dragen/gebruiken kan niet". Hier volgen de exacte voorwaarden:

 • De koper betaald de kosten van de retourzending en de koper kiest de vervoerder hiervoor zelf
 • Het te retourneren product valt binnen de 60 dagen na aankoop termijn
 • Het te retourneren product verkeerd in de originele staat
 • Het te retourneren product bevat alle originele onderdelen die hieraan toebehoren
 • Het te retourneren product heeft geen schade, aanpassingen en gebruikerssporen opgelopen
 • Het te retourneren product zit nog in de originele verpakking mét het originele verpakkingsmateriaal waarin het is verstuurd
 • Retourneren is op eigen risico, wij zijn niet verantwoordelijk voor schade opgelopen tijdens retour transport
 • Terugbetalingen worden uitsluitend voldaan via eBay, wij maken geen geld over naar andere rekeningen

Disclaimer:

Voldoet een geretourneerd product niet aan álle bovenstaande criteria, dan kunnen we helaas geen restitutie hiervoor uitkeren. Hier maken wij geen uitzonderingen in. Een defect product of een product met gebruikerssporen kunnen wij namelijk niet meer opnieuw verkopen.

Dit lijken wellicht strenge voorwaarden maar daartegenover staat dat we een zeer ruime bedenktijd van 60 dagen hanteren, wettelijk zijn we verplicht maar 14 dagen aan te bieden. In onze visie zou er met bovenstaande voorwaarden ruim voldoende mogelijkheid moeten zijn om een product te kunnen beoordelen en te bekijken of het voor jouw situatie werkt.

 

Bits & Bobs Store garanties
Hoewel onze leveranciers, onze transporteurs en wijzelf de hoogste kwaliteit nastreven, kan het voorkomen dat er iets mis gaat in de productie keten. Om jou als klant zoveel mogelijk te beschermen, hebben we de volgende garanties voor je opgesteld:

 • Ontvangen producten die tijdens transport naar de klant zijn gesneuveld, zullen altijd vergoed of vervangen worden door ons. Al naar gelang de wensen van de klant of onze voorraad dat toelaat.
 • Ontvangen producten met productiefouten dan wel andere defecten of mankementen, zullen altijd vergoed of vervangen worden door ons. Al naar gelang de wensen van de klant of onze voorraad dat toelaat. Deze regeling treedt in werking in de volgende gevallen: het defect of mankement is kenbaar binnen 2 maanden, het defect of mankement is niet vermeld in de advertentie (in het geval van 2e hand producten).
 • Voor overige gevallen: neem contact met ons op en dan bekijken we samen wat de situatie is. Wij zullen, waar mogelijk, altijd kiezen voor een oplossing die in het voordeel is van de klant.

Disclaimer:

Wij gaan ervanuit dat mensen in de eerste instantie altijd eerlijk zijn in hun claim. Daarnaast kiezen wij zelf ook bewust voor een positieve, eerlijke en transparantie manier van zaken doen. Maar, misbruik komt helaas voor. De onderstaande acties zijn dan een vereiste voor ons, om ook onszelf te kunnen beschermen in dergelijke gevallen.

Wij zullen je dus altijd vragen om bewijsmateriaal aan te leveren bij een schadeclaim over een door ons geleverd product, zodat wij kunnen beoordelen of de claim binnen onze garantieregeling valt.

Tot slot, in het geval van het vermoeden van bewust misbruik van deze garanties zullen wij passende stappen ondernemen. Waaronder: melding maken van de desbetreffende klant bij eBay en Marktplaats wegens misbruik en/of de desbetreffende klant op onze blacklist plaatsen.

 

Bits & Bobs Store algemene verkoopvoorwaarden
Naast bovenstaande punten zijn algemene verkoopvoorwaarden van toepassing op al onze producten. Deze voorwaarden zijn te vinden onder iedere advertentie van ons op eBay, in overeenstemming met de juridische modelvoorwaarden van Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl). Door een product te bestellen bij ons ga je akkoord met deze voorwaarden.

Advertentienummer: a1495881268