Frans art deco tafeltje asbak jaren 20 30 chroom bakeliet

Bieden
Ophalen of Verzenden
1444sinds 7 sep. '22, 11:36
Deel via
of

Beschrijving

Frans art deco bijzettafeltje met bolle chroom asbak en luciferdooshouder van chroombuis en bakeliet. Kleine beschadigingen aan tafelblad en bakeliet van asbakKijk voor meer Retrohome artikelen bij onze andere advertenties.
Openingstijden:
Op afspraak voor info bel 0653781350

Retrohome verzamelt, koopt en verkoopt vintage design items uit binnen- en buitenland. Retrohome heeft voortdurende aanvoer van nieuwe items. Kijk daarom geregeld bij onze advertenties op MP. Het aanbod van artikelen kan heel snel veranderen.

Wereldwijde verzending mogelijk

Retrohome verkoopt via internet en heeft geen winkel maar is voor gerichte verkoop en ophalen van items 7 dagen per week op afspraak bereikbaar, overdag en ’s avonds, ook in het weekend.

Op alle artikelen kan vrij geboden worden via MP of via e-mail. Maak alstublieft voor u biedt wel gebruik van Google of een andere zoekmachine voor prijsinformatie. Je kunt gewoon zoeken door de advertentietekst te kopiëren. Bij vragen via e-mail kunnen wij een richtprijs geven. Onzinnige biedingen worden verwijderd.

Houdt u bij het voornemen tot aankopen rekening met het volgende:

De artikelen die Retrohome verkoopt zijn niet nieuw en hebben altijd wel hier en daar een minder mooi puntje. Dat is vintage en dat maakt het item bijzonder en doorleefd. Dit geldt voor al onze tweedehands artikelen. Nieuw of nieuwstaat wordt vermeld bij de advertentie.
Verlichting en elektrische items worden altijd gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe ( waar mogelijk de oude ) bedrading en onderdelen. Lichtbronnen zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Bedenk goed voor u tot aankoop overgaat aan het volgende:
Retrohome verkoopt tweedehands artikelen, hierop wordt géén garantie gegeven. Aangekochte artikelen worden niet retour genomen. Bij eventuele defecten kunnen wij repareren of indien mogelijk vervangen. Dit is altijd voor rekening van de koper. Ook de verzendkosten zijn dan voor rekening van de koper.

Wij zetten de items zo uitgebreid mogelijk op de foto en vermelden eventuele serieuze gebreken. Vraag vooraf via e-mail of telefoon om uitgebreide informatie. Neem aub bij onduidelijkheden contact op via e-mail of telefoon.

- Wereldwijde verzending mogelijk.
- Versturen van kleine artikelen wordt gedaan via PostNl of FRLpost
- De verzending is standaard ZONDER verzekering. Bij breuk zonder verzekerde verzending zijn wij niet aansprakelijk. De verzendkosten zijn via Postnl op te vragen.
- Versturen van grotere artikelen is niet altijd mogelijk of niet handig. Voor grotere artikelen worden verpakkings- en handlingkosten in rekening gebracht. Bezorgen kan in overleg.
- De aankoop en de bezorgkosten of verzendkosten worden altijd vooraf in rekening gebracht.
- Na ontvangst van uw betaling worden aangekochte goederen zo snel mogelijk, maar zeker op maandag en/ of dinsdag, verpakt en verzonden.

- De prijs voor bezorgen is tegen benzinekosten ( 1:10 x E95 adviesprijs ) voor het totaal aantal kilometers heen en terug.
Retrohome koopt, verzamelt en verkoopt decorative art, MCM , vintage, Hollywood Regency, mid-century modern, industrieel, industrial en contemporary jaren 80 90 en nieuw design, kitsch, kunst , toegepaste kunst en design uit de jaren 50 60 70 , Art deco , Art Nouveau en jaren 20 30 40 periode
Retrohome beschikt over een opslag die op gerichte afspraak bezocht kan worden, 7 dagen per week overdag en ’s avonds, en ook in het weekend .
Advertentienummer: m1882887489