Laatste Abstracte Schilderijen gaan eruit.

Zie omschrijving
46175356sinds 28 aug. '17, 15:21
Deel via
of

Beschrijving

Omdat mijn schilderijen bijna zijn uitverkocht en ik al jaren niet meer schilder, bied ik mijn laatste kunst aan voor de laagste prijzen. Ik exposeerde in dure galerieën en prijzen van duizenden euro's waren heel gewoon 10-15 jaar geleden. De doeken kostten qua inkoop 40-120 euro. Het zijn meestens aluminium frames met hoogwaardig canvas. Vele schilderijen zijn ook te kantelen. Dus een horizontaal schilderij kan vaak ook verticaal worden gehangen.

U mag ook een bod doen op alle schilderijen. Wel serieuze biedingen

In de advertentie ziet u een overzicht van de laatste schilderijen nog te koop. Het 1e schilderij is niet te koop.. De laatste 5 zijn (nog kleinere) olieverf schilderijtjes. Daar zijn er nog meer van. Informeert u svp naar de prijzen via de chatfunctie van marktplaats.

U bent van harte welkom bij ons thuis om te komen kijken en/of een schilderij op te komen halen. Prijzen incl btw. Gaarne cash betalen bij ophalen. U krijgt een rekening van ons.

Ook is het mogelijk digitale afdrukken op plexiglas als kunstwerk te leveren. Voor slechts 50 euro krijgt u al een proefdruk thuis gestuurd. Neemt u eens vrijblijvend een kijkje op mijn website. www.kunstoort.nl/abstract-paintings

Indien u nog verdere vragen heeft...ik beantwoord ze graag! U kan mij mailen naar janvanoort@kunstoort.nl

Met vriendelijke groet,
Jan van Oort
Advertentienummer: a1128212285
Overige advertenties van Jan van Oort
Meer van Jan van Oort