Laatste Abstracte Schilderijen gaan eruit.

Zie omschrijving
33310292sinds 28 aug. '17, 15:21
Deel via
of

Beschrijving

Omdat mijn schilderijen bijna zijn uitverkocht en ik al jaren niet meer schilder, bied ik mijn laatste kunst aan voor de laagste prijzen. Ik exposeerde in dure galerieën en prijzen van duizenden euro's waren heel gewoon 10-15 jaar geleden. De doeken kostten qua inkoop 30-100 euro. Het zijn meestens aluminium frames met hoogwaardig canvas of verlijmd
hout tegen kromtrekken. Vele schilderijen zijn ook te kantelen. Dus een
horizontaal schilderij kan vaak ook verticaal worden gehangen.

In de advertentie ziet u een overzicht van de laatste schilderijen nog te koop. Het 1e schilderij is niet te koop. De laatste 10 zijn kleinere. De laatste 7 zijn (nog kleinere) olieverf schilderijtjes. Daar zijn er nog meer van. Informeert u svp naar de prijzen via de chatfunctie van marktplaats.

U bent van harte welkom bij ons thuis om te komen kijken en/of een schilderij op te komen halen. Prijzen incl btw. Alleen kleine werken verzenden wij op uw verzoek. Daarvoor wordt een bedrag berekent van 30 euro per verzending.

Betalingen geschieden vooraf per bank met een rekening (prijzen incl btw) door ons toegezonden. Wij maken geen gebruik van een tikkie.

Ook is het mogelijk digitale afdrukken op plexiglas als kunstwerk te leveren. Voor slechts 50 euro krijgt u al een proefdruk thuis gestuurd. Neemt u eens vrijblijvend een kijkje op mijn website. www.kunstoort.nl/abstract-paintings

Indien u nog verdere vragen heeft...ik beantwoord ze graag! U kan mij mailen naar janvanoort@kunstoort.nl

Met vriendelijke groet,
Jan van Oort
Advertentienummer: a1128212285