Origineel Dwaalhaas schilderij

€ 600,00
Ophalen of Verzenden
571sinds 20 feb. '23, 09:12
Deel via
of

Beschrijving

Dwaalhaas acryl op canvas.60 x 80 cm 

ook sit schilderij is ( onlang 15-01-23 ) door de Eindhovense kunstenaar Dwaalhaas gemaakt, het is anders dan de rest van zijn Waalinistiesche werken die normaal kenmerkend zijn door de typische Dwaal-Art zwarte lijntjes organische penseel streken en felle kleuren. soms is het heerlijk om abstract bezig te zijn leeker knoeien met verf en chemicalien, en soms ontaat er dan spontaan een werk als deze uit,

opsturen is risico koper 


Laat me je meenemen op een reis door de kleurrijke en unieke wereld van Dwaalhaas, een autodidactische kunstenaar die al meer dan een halve eeuw "Dwaal-Kunst" creëert.
Dwaalhaas, geboren op 11 mei 1965, heeft al zijn hele leven een passie voor tekenen en schilderen. Zijn schilderstijl is te plaatsen in de groepen 50ers, Cobra-Kunst en Art brute, maar is tegelijkertijd geheel uniek en volledig eigen. Hij weet zijn eigenzinnige stijl te combineren met verschillende technieken en materialen, waardoor zijn kunstwerken een eigen verhaal vertellen.
Naast schilderijen beschildert Dwaalhaas ook gebruiksobjecten, auto's, motoren en heeft hij zelfs ooit de buitenkant van een rijtjeshuis beschilderd. Door zijn bijzondere creaties kreeg hij via verschillende media de naam stadskunstenaar van Eindhoven.
In 2017 richtte de kunstenaar de stichting Dwaalhaas op met het KVK-nummer 69071004. Het doel van de stichting is om zich ongesubsidieerd en non-profit in te zetten voor en door "de (levens)Kunst". Door het inzamelen en recyclen van verf(restanten), hobby- en knutselmaterialen, gereedschappen, rommelmarktspullen, donaties en giften (welvaartsresten) en door samenwerking met andere stichtingen, bedrijven en verenigingen wil de stichting de "kunst" voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken.
De naam Dwaalhaas is een verbastering van zijn originele naam DeWAALHAnS, zijn logo is een knipoog is naar zijn afkomst uit de stad Eindhoven. Als je meer wilt weten over Dwaalhaas en zijn bijzondere kunstwerken, dan kun je hem vinden via Google, YouTube, Facebook en andere media.

Dwaalhaas is een kunstenaar die de grenzen van de traditionele kunstwereld overstijgt. Zijn unieke stijl en creativiteit spreken mensen van alle leeftijden en achtergronden aan en inspireren hen om hun eigen creativiteit te ontdekken en te uiten. Met zijn stichting Dwaalhaas zet hij zich in om de "levenskunst" voor iedereen toegankelijk te maken, en dat is een doel dat zeker bewonderenswaardig is

Elk jaar op de 1e en 2e paasdag heeft Dwaalhaas Open Atelier "Dwaalhaas vs de paashaas" bede dagen van 12:00 tot 18:00 Edisonstraat 39 5621HK Eindhoven Nederland, de paasdagen / expo zijn bij uitstek de dagen om een Dwaal-Art schilderij of beschilder object onder de normale Dwaalahaas catalogusprijs te kopen - iedereen is welkom -
Advertentienummer: m1946294968