Pentekening Leidse Wallen Zoetermeer.

Bieden
Ophalen of Verzenden
€ 7,50
570sinds 4 jul. '22, 11:14
Deel via
of

Beschrijving

Een pentekening (31/250) van de Leidse Wallen in Zoetermeer.
De pentekening heeft de afmeting 13 x 19 cm.
De tekening zit in een lijst met de afmetingen 25,5 x 32 cm.

Hoe werkt de online verkoop:

Artikelen die wij aanbieden op Marktplaats kunt u bezichtigen in onze Kringloopwinkel aan de Techniekweg 5 in Leerdam. Vraag bij onze kassa naar het artikel.
Komt u van ver neem dan eerst contact op met ons met de vraag of het bewuste artikel nog te koop is. Ons telefoonnummer is, 0345-611.107.

Artikelen met de mogelijkheid om vrij te bieden of te bieden vanaf zijn uitsluitend te koop via Marktplaats. U kunt bieden vanaf het startbod.
U kunt het artikel direct meenemen wanneer u een bevestiging van het hoogste zichtbare bod heeft ontvangen!
De aangeboden artikelen blijven maximaal 28 dagen op Marktplaats staan. Bij een acceptabel bod kan het artikel sneller verkocht worden aan de hoogste bieder. De plaatsing op Marktplaats kan ook worden verlengd.
Het besluit tot verkoop aan de hoogste bieder of het verlengen van de plaatsing op Marktplaats is uitsluitend en alleen voorbehouden aan de Kringloop Leerdam. Om iedereen gelijke kansen te geven kan een bod uitsluitend via Marktplaats worden uitgebracht.
Wij zullen het door u gereserveerde artikel 3 dagen voor u reserveren tenzij anders overeengekomen Wij kunnen het door u gekochte artikel aan u opsturen.
De kosten van verzenden en degelijk inpakmateriaal zijn voor uw rekening en zullen vooraf aan u kenbaar worden gemaakt. Wanneer u het door u gekochte artikel door ons laat opsturen aan u dan is het van belang te weten dat wanneer het gekochte artikel u niet mocht bevallen wij dit niet terugnemen.

Let op:
Wanneer u het door u gekochte artikel komt afhalen bij de Kringloop Leerdam is het van groot belang dat u de mail/uitdraai meeneemt die u als hoogste bieder heeft ontvangen van de Kringloop Leerdam met de bevestiging dat u de hoogste bieder bent en het artikel kunt aanschaffen. Zonder deze mail/uitdraai kunt u het door u gekochte artikel niet meenemen.

Artikelen die u via Marktplaats bij ons hebt gekocht kunnen bij u thuis worden bezorgd tegen billijke prijzen. De prijs van thuis bezorgen is afhankelijk van de afstand naar het bezorgadres.
Advertentienummer: m1860195378
Overige advertenties van Stichting Kringloop Leerdam
Meer van Stichting Kringloop Leerdam
Bekijk alle