Marantz SA 15S1 SACD CD-Speler

€ 925,00
Ophalen
3153sinds 3 jun. '24, 07:52
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

Product: Marantz SA 15S1 SACD CD-Speler
Kleur: ZilverProductbeschrijving:
De Marantz SA-15S1 staat bekend om zijn uitstekende audiokwaliteit en robuuste bouw, een echt juweel voor de audioliefhebber. Dit high-end apparaat belooft een onberispelijke weergave van CD’s met een finesse die Marantz-fans gewend zijn.Cosmetische beschrijving:
De SA-15S1 is in een prachtige staat en toont minimale gebruikssporen. Deze zijn met zorg op de foto’s aangeduid, zodat de koper een duidelijk beeld krijgt van de staat waarin het apparaat verkeert.Functionele aantekeningen:

Dit model staat bekend om zijn betrouwbare prestaties en de capaciteit om audio met hoge precisie weer te geven. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een CD-speler die consistente en hoogwaardige audioweergave biedt.
Specificaties:
  • Disc format: CD, SACD.
  • Digital converter: CS4397.
  • Frequency response: 2Hz to 20kHz (CD), 2Hz to 100kHz (SACD)
  • Dynamic range: 100dB (CD), 111dB (SACD)
  • Total harmonic distortion: 0.002% (CD), 0.002% (SACD)
  • Line output: 2.1V.
  • Digital outputs: coaxial, optical.
  • Dimensions: 440 x 123 x 419mm.

Inbegrepen:
– AfstandsbedieningNeem een kijkje op onze webshop, Taste for Audio, voor een uitgebreide selectie aan hifi-producten.

Taste for Audio is een jong en groeiend bedrijf in Vintage - en moderne Mid-Fi en Hi-Fi geluidsapparatuur. Ons brede en dynamische assortiment wisselt regelmatig. Af en toe komt er zeldzame en gewilde Vintage Hi-Fi (jaren ’60, '70 en '80) binnen en tegenwoordig met enige regelmaat ook exclusieve, moderne High End. Daardoor menen wij te kunnen voorzien in de behoefte van iedereen die graag muziek luistert of wil upgraden naar een hoger segment. Mocht u iets specifieks zoeken, schroom niet en neem contact op. Wij zullen altijd proberen om iedere klant naar tevredenheid te helpen. De juiste combinatie versterker en luidsprekers maakt in veel gevallen het verschil!


We streven naar een duurzame wereld en daarom bieden wij zeer veel tweedehands audio aan. Alle audio wordt echter voor verkoop altijd grondig gereinigd, getest en technisch nagezien of gerepareerd waar nodig.

Wij staan achter ons product en u krijgt 3 maanden garantie bij afhalen of verzekerde verzending, tenzij anders vermeld in de advertentie. Uiteraard vervalt de garantie direct bij doorverkoop, onkundig/oneigenlijk gebruik of wanneer bij geconstateerde gebreken zelf reparaties wordt uitgevoerd.
Indien u specifieke vragen heeft over de garantie die wij bieden kunt u onze website raadplegen.

Inruil is bespreekbaar en defect apparatuur kan bij ons worden ingeleverd of ter reparatie aangeboden. Een prijsopgave voor reparaties wordt op voorhand niet gegeven, maar de ervaring leert wel dat in veel gevallen een reparatie het geld waard is en de moeite loont
Advertentienummer: m2122218855