Little laura & big john the ashley gang super 8mm film kl/ge

€ 29,00
Ophalen of Verzenden
580sinds 26 jan. '23, 12:47
Deel via
of

Kenmerken

Type8mm film

Beschrijving

Little laura & big john the ashley gang super 8mm film kleur/geluid 100 meter engels gesproken nederlandse ondertiteling zeer zeldzaam op super 8mm(pikra film)

verrassend onderhoudende road-movie voor de fans van bonnie and clyde, gesitueerd in het moerassige gebied van de everglades in zuidelijk florida. Voormalig rock&roll-idool fabian maakte zijn come-back als acteur in deze film, ofschoon warren beatty zich geen zorgen hoeft te maken over concurrentie.
In december 1929 vermoordde ashley seminole-trapper desoto tiger, wiens lichaam werd ontdekt door een bemanning die de hoover dike rond lake okeechobee bouwde.
Een paar dagen later verkocht ashley tigerotterbont in miami.
In een van de eerste gevallen van een jury van blanken die een blanke veroordeelde voor de moord op een indiaan, werd ashley veroordeeld voor moord, maar mocht herhaaldelijk ontsnappen aan de hechtenis, waarna hij zijn leven van misdaad begon. Hoewel hij voor veel andere misdaden in de gevangenis zat, heeft hij nooit een dag uitgezeten voor de moord op desoto tiger.
Verenigde staten 1973.

Actiefilm van luke moberly en bob woodburn. Met o.a. Fabian forte, karen black, ivy thayer, ken miller, paul gleason,cliff frates, evie karafotias, phil philbin en margaret fuller
Advertentienummer: m1936711866