ATP CompactFlash 8GB Industrial Grade & Temp

€ 28,75
Ophalen of Verzenden
€ 2,25
853sinds 28 nov. '21, 14:43
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Capaciteit8 GB
MerkATP

Beschrijving

ATP CompactFlash 8GB Industrial Grade & Temp

Industriële Compact Flash (CF) zijn speciaal gebouwd voor bedrijfskritieke omgevingen/toepassingen zoals militaire, aerospace, luchtvaart, medische, automobiel en meer. Door de hoogwaardige NAND-flitser en Advanced Wear Leveling-technologie te gebruiken, heeft ATP's Industrial Built Compact Flash Card duurzaamheidsniveaus die gedurende langere perioden van productlevenscyclus kunnen gedijen. De ATP CompactFlash kaarten zijn ontworpen voor industrieel gebruik en werken in kritieke temperatuurbereiken, van (0°C tot 70°C) in MLC NAND en (-40°C tot 85°C) in respectievelijk SLC NAND. ATP's industriële compacte flashkaarten combineren geavanceerde firmwarefuncties, Flash-beheerfuncties en strenge massaproductietests om gegevensintegriteit, betrouwbaarheid en levensduur te garanderen voor een breed scala aan toepassingen en workloads. Ook controleert de implementatie van de AutoRefresh-technologie de foutbitniveaus tijdens elke leesbewerking om de gegevensintegriteit beter te waarborgen.
ATP's eigen PowerProtector is een unieke, op hardware gebaseerde stroombeveiliging, die voorkomt dat stroomverlies of inconsistent vermogen het apparaat beschadigen voor bedrijfskritieke omgevingen en toepassingen.
Reliability: 2.000.000 uur.

Leessnelheid 61 mb/s.
Schrijfsnelheid 55 mb/s
Verzendkosten € 2,25 ongeacht het aantal.

Memory Outlet Roermond
KvK 58512543.

Memoryoutletroermond is ook te vinden op internet met een eigen site.
Memory Outlet Roermond is goedgekeurd door WebwinkelKeur. Hierdoor bent u verzekerd dat u met een betrouwbare website te maken heeft.
Op alle transacties zijn de Algemene voorwaarden en Privacy Policy van toepassing zoals vermeld op de website van www.memoryoutletroermond.nl

Advertentienummer: a1411743219