Audiostatic DCM5

€ 2.000,00
Ophalen of Verzenden
126538sinds 16 okt. '21, 19:48
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Ivm inkrimpen van mijn verzameling en wijziging van set up te koop mijn in nieuwstaat verkerende Audiostatic DCM5 electrostaten in de chique kleur metallic Artic Silver.
Het betreft 1 van de laatst gemaakte sets!
Deze set is het topmodel van Audiostatic en het betreft hier de befaamde 8000 euro kostende DCM-5.

Deze set is recent aantoonbaar voorzien van nieuwe folies waarbij tevens alle cruciale onderdelen zijn gecontroleerd en waar nodig preventief trafo’s en andere onderdelen zijn vervangen waardoor ze weer in nieuwstaat verkeren. De folies zijn nauwelijks ingespeeld! Factuur aanwezig.
Hierdoor weer klaar voor jaren én jaren luisterplezier!

Een unieke luidsprekerset met een werkelijk fabuleus geluid!
Check het internet voor de vele mooie reviews.
Ik ken geen luidsprekers die bronmateriaal zo natuurgetrouw weergeven!

Vragen? Aarzel niet ze te stellen.
Een serieus bod richting vraagprijs krijgt altijd reactie.
Mocht vervoer een probleem zijn ben ik bereid de Audiostatics te brengen tegen een redelijke vergoeding. Een luistersessie onder het genot van een kop koffie is altijd mogelijk voor serieus geïnteresseerden.
Op verzoek meer info en foto’s.

Stuk van introductie tekst van internet en specs
Op dit moment heeft Audiostatic haar nieuwste model geïntroduceerd, de DCM 5 (Direct Coupled Mirror-drive), met een sensationele geluidskwaliteit en een zeer elegant en tijdloos ontwerp, passend in iedere woonomgeving. De geluidskwaliteit van deze Full Range Electrostatische luidpreker is van een dermate hoog niveau dat er een wervelwind door high-end audio land zal gaan! De nieuwe Audiostatic DCM 5 zal de nieuwe norm worden op het gebied van muziekreproduktie. Openheid, snelheid en diepte van de laagweergave, oplossend vermogen, detaillering, plaatsing en ruimtelijkheid zijn een aantal kwaliteiten op basis waarvan deze nieuwe norm zal worden neergezet. Luisteraars zullen in eerste instantie hun oren niet kunnen geloven. Ieder detail is hoorbaar, zelfs de atmosfeer van de opname kan worden beleefd.

Eén luidspreker is zo’n 1m85 hoog, 30 cm breed en 9 cm diep en weegt net geen 30 kg. De DCM5 haalt een frequentiebereik van ongeveer 25 Hz tot zo’n 22.000 Hz en doet dat vrijwel rechtlijnig dank zij het nieuw uitgewerkte kader met de zigzagtekening en de gepatenteerde "mirrordrive"-technologie met vijf symmetrische transformatoren. De eigenresonantie (zo’n 48 Hz) wordt hiermee succesvol onderdrukt en de lineariteit van de luidspreker is minder afhankelijk van de kamer waarin hij zich bevindt, aldus Audiostatic. Het elektrostatische element is zelf ook gepatenteerd en biedt een unieke membraanuitslag van maar liefst 8 mm!!
Hiermee wordt voor het eerst een indrukwekkende lagetonenweergave met electrostaten mogelijk . De elektrostaat heeft een voor dergelijke paneelluidsprekers voorbeeldige impedantie van 8 Ohm en kan door zowat iedere versterker met succes aangestuurd worden.
Advertentienummer: m1761711037