MXQ Pro Media Speler Android

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
652sinds 25 nov. '21, 21:22
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
AansluitingenHDMI

Beschrijving


Deze opvolger van de populaire MXQ is geschikt voor 4K TV's en is voorzien van de nieuwste chipset 64 bits S905W chipset van AMLogic! MXQ Pro 4K is zeker 3 x sneller dan zijn voorganger, Android is al voor geïnstalleerd. Perfect instapmodel om je TV wat slimmer te maken!

De MXQ PRO Android mediaspeler KODI tv box is een upgrade van de MXQ en kan echt alles aan. Full HD en 4K worden probleemloos afgespeeld en daarbij zijn Android en Kodi al voor geïnstalleerd.

Wat de MXQ Pro 4K Mediaplayer allemaal kan:

- De MXQ Pro 4K kunt u overal gebruiken, in welk land dan ook. Ook handig voor op vakantie!
- Dit apparaat heeft Airplay en Miracast
- Dit is 100% de goedkoopste Quad Core mediaspeler met een S905W chipset op de markt!
- Plug & Play, meteen klaar voor gebruik.

MXQ Pro 4K Android Mediaspeler
MXQ Pro 4K is een krachtige Android™ Mediaspeler, volgepakt met innovatieve technologie, die toegang geeft tot het volledige potentieel van Android™ OS op jouw scherm. Draaiend op Amlogic’s verbeterde 4K chipset, Amlogic S905W, zet de MXQ Pro prachtige prestaties neer voor een belachelijk lage prijs.
De MXQ Pro 4K kan uiteraard 4K2K Ultra HD video weergeven, waarmee media content op grotere schermen nog scherper, realistischer en mooier kan worden bekeken. De 4K2K UHD weergave geeft mooiere en vloeiendere randovergangen en meer diepte in het beeld, de zeer gedetailleerde beeldweergave bezorgt de MXQ Pro 4K gebruiker een superieure kijkervaring.

Quad-Core Cortex A53 Processor
MXQ Pro 4K wordt geleverd met een 64 bits Quad-Core ARM Cortex-A53 processor, die zeer goede prestaties kan leveren.

Penta-Core Mali-450 GPU
De Penta-Core Mali-450MP GPU brengt de grafische prestaties naar nieuwe hoogtes voor de MXQ Pro 4K. Vanwege de 8 grafische processor kernen is het afspelen van media totaal geen probleem. De GPU is ontworpen om maximaal efficiënt te presteren, zodat gegarandeerd wordt dat de MXQ Pro 4K superieure beeldkwaliteit en een exceptionele grafische beleving levert.
Advertentienummer: m1777847846