FIIO M6 | HI-FI AUDIOPHILE MUSIC PLAYER/MUZIEK SPELER

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
€ 6,75
31610sinds 29 aug. '22, 03:02
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
Capaciteit40 GB en meer
EigenschappenMet radio

Beschrijving

FIIO M6 | HI-FI AUDIOPHILE MUSIC PLAYER/MUZIEK SPELER

Let op! Klein krasje op het scherm (zie derde foto).

De Fiio M6 is alles wat je nodig hebt om onderweg van muziek in de hoogste kwaliteit te kunnen genieten. Dankzij het grote touchscreen is dit je ideale reisgenoot.

Looks

De Fiio M6 is een compacte muziekspeler, maar wel een hele mooi. Het afgeronde metalen ontwerp ligt lekker in de hand en het touchscreen is met 3,2 inch en een resolutie van 480x800 groot genoeg om flink wat informatie op kwijt te kunnen. Zo worden albumcovers bijvoorbeeld in groot formaat getoond terwijl je aan het luisteren bent.
Aan de linker zijkant van de M6 vind je drie knoppen voor play/pause en het volume. Rechts zit het slot voor de micro-sd geheugenkaart die maximaal 2 TB groot kunnen zijn. Aan de onderkant bevindt zich de USB-C aansluiting.

Connected
We leven in 2022 en daarom is de M6 voorzien van talloze draadloze verbindingsopties. Bluetooth bijvoorbeeld. Je kunt natuurlijk een draadloze hoofdtelefoon op de M6 aansluiten. Uniek is de mogelijk om ook Bluetooth te ontvangen. Zo heb je een volledig draadloze hoofdtelefoonversterker die ook nog eens via coax is aan te sluiten op je stereo. Op die manier kan de M6 buitenshuis als muziekspeler worden gebruikt en thuis als hoogwaardige draadloze DAC.

Wil je meer? De Fiio M6 ondersteunt ook Apple Airplay, iets waar veel iPhone-gebruikers erg blij van zullen worden. Om het lijstje gelijk maar even compleet te maken: wifi met DLNA is ook geen punt. Dat betekent dat je ook van je thuisnetwerk kunt streamen met de Fiio M6. Ook zorgt wifi ervoor dat firmware updates automatisch gedownload en geïnstalleerd kunnen worden.

Hoe klinkt dat? Super!
Ok, we beantwoorden onze eigen vraag. Toch is het wel zo, want de M6 klinkt heel erg goed. Dankzij de ES9018Q2C DAC-chip is het geluid ruimtelijk, vloeiend en zijn instrumenten bijna tastbaar. Ook de ingebouwde hoofdtelefoonversterker doet het uitstekend en zorgt voor meer dan voldoende vermogen. Ook zware hoofdtelefoons kan de Fiio M6 moeiteloos aan.
Advertentienummer: m1879403907
Populaire zoektermen