Technics SL-1500C Premium Class Platenspeler nu aanbieding!

€ 1.195,00
Ophalen of Verzenden
22859122sinds 26 jul. '19, 09:28
Deel via
of

Kenmerken

TypePlatenspeler
ConditieNieuw

Beschrijving

Gratis verzending binnen Nederland en België, extra zekerheid & verpakking tijdens verzending

Bezoek onze showroom / studio en aanschouw het complete programma van Technics onder het genot van een kopje verse Lavazza koffie
ALBEPRO geeft 24 maanden garantie als geautoriseerde Dealer & Service Centre van Technics®/ © Panasonic Corporation

Technics SL-1500C kleur zilver legendarische platenspeler van Technics

Inclusief Ortofon 2M RED element
Inclusief stofkap met scharnieren en aansluitkabels
Uitgerust met een toonarm auto lifter-functie waardoor je comfortabeler kunt genieten van het afspelen van platen
Ingebouwde phono voorversterker maakt verbinding met uiteenlopende apparaten wanneer uw versterker geen phono aansluiting heeft of wanneer u bv een soundbar wilt aansluiten.

De Technics SL-1500C is ontwikkeld voor een erg breed publiek, iedereen die wil gaan genieten van haar / hem platen collectie op een hoogwaardig niveau zal met de SL-1500C jarenlang luisterplezier ervaren.

Leverbaar in twee kleuren zwart en zilver.

De nieuwe Technics SL-1500C biedt de bekende kenmerkende hoge geluidskwaliteit.

Bovendien is hij voorzien van een groot aantal originele Technics-technologieën, zoals een kernloze direct-drive-motor en zeer gevoelige toonarm.
Om het afspelen van analoge grammofoonplaten te vereenvoudigen, kan de ingebouwde phono voorversterker verbinding maken met uiteenlopende moderne audio componenten.
Dit is uitermate handig wanneer uw versterker of andere audio component geen phono / platenspeler ingang heeft maar alleen een Aux of Line-Ingang.
Verder is de SL-1500C uitgerust met een Ortofon 2M Red-element en een automatisch lift-functie die bij het bereiken van het einde van de plaat het element omhoog zet.
De SL-1500C is een compleet draaitafelsysteem dat is ontworpen voor uiteenlopende gebruikers, waaronder echte audiofielen en liefhebbers van vinylplaten.

Leverbaar in de kleur zilver & zwart.


Optimale geluidstechnologie te beluisteren in onze showroom, de complete Technics Premium Class serie.

Kernloze direct-drive-motor voor stabiele rotatie

Het hoogwaardige geluid dat mogelijk gemaakt wordt door de uitzonderlijke S/R-verhouding en hoge rotatienauwkeurigheid van het unieke Technics direct-drive-systeem heeft wereldwijd de harten van audiofielen veroverd.
De SL-1500C biedt dezelfde uitstekende prestaties als de draaitafels uit het topsegment van Technics. Hij is uitgerust met een kernloze direct-drive-motor met één rotor waarvan de stator geen kern heeft, zodat cogging - onregelmatigheden in de rotatie - wordt voorkomen. In deze motor werden de magnetische kracht van de rotormagneten en de ruimte tussen de kernloze stator en de rotormagneten geoptimaliseerd. Hierdoor werd een hoog koppel bereikt dat gelijk ligt aan dat van de SL-1200MK5 en werd cogging geëlimineerd. Daarnaast werd de motorregeling aangepast aan het gewicht van de draaischijf. De rotatienauwkeurigheid en prestaties van de SL-1500C zijn hierdoor bijzonder goed. Ook is het niet nodig om onderdelen te vervangen of onderhoud te plegen. Bovendien is het direct-drive-systeem duurzaam en uiterst betrouwbaar.


Ingebouwde phono voorversterker maakt verbinding met uiteenlopende apparaten
De SL-1500C heeft een ingebouwde phono versterker die compatibel is met MM-elementen, zodat hij kan worden aangesloten op bv een versterker zonder phono-platenspeler audio-ingang.
Om het effect van ruis te beperken, is de voeding van de phono-voorversterker gescheiden van de voeding voor de motor en het besturingscircuit.
Daarnaast onderdrukt de schildconstructie het effect van extern geluid.
De signaalversterking is daardoor bijzonder zuiver.
Wanneer de SL-1500C in combinatie met bestaande audio-apparatuur wordt gebruikt, wordt de muziek van een vinylplaat met een hoge geluidskwaliteit weergegeven.


Eenvoudig design en functionele schoonheid
Het ontwerp van de SL-1500C is eenvoudig zonder overbodige extra's en het bedieningsgemak is geweldig, net als bij eerdere modellen van Technics.
Door het aantrekkelijke uiterlijk zal de gebruiker met veel plezier platen draaien.


Uitgerust met een auto lifter-functie waardoor je comfortabeler kunt genieten van het afspelen van platen
Zodra de toonarm het einde van de plaat bereikt, zal de auto lifter-functie het element / toonarm automatisch omhoog brengen.
Dit voorkomt onnodige slijtage van jouw waardevolle vinylplaten en naald.
Door de auto lifter-functie in de basis van de toonarm te integreren, worden effecten op de toonarm geëlimineerd.
Dankzij een eenvoudig design dat geen motorkracht gebruikt, is er geen elektrische of trillingsimpact en wordt de beweging van de toonarm niet tegengehouden.
Als antwoord op vele verzoeken van veel gebruikers met betrekking tot de auto lifter-functie is er voor een design gekozen dat de prioriteit geeft aan geluidskwaliteit.
De functies die vereist zijn om platen af te spelen zijn tot een minimum gehouden, waardoor het apparaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk is.
De auto lifter-functie kan aan de achterzijde van de platenspeler aan en uit worden gezet.

Gratis verzending binnen Nederland en België
Extra zekerheid & verpakking tijdens verzending
Direct uit voorraad leverbaar!
ALBEPRO geeft 24 maanden garantie als geautoriseerde dealer van Technics®/ © Panasonic Corporation

ALBEPRO de Technics® specialist van de Benelux Europa

Adresgegevens:

ALBEPRO
Marshallstraat 18 G
5705 CN HELMOND
NETHERLANDS

Phone : +31 (0)492 77 9000
Mobile : +31 (0)6 145 33073
Mailto : info@albepro.nl

Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00


Advertentienummer: a1296558511