Quantis Interactieve CI+ 1.3 module - Geschikt voor Ziggo,

€ 44,95
Ophalen of Verzenden
122828sinds 20 apr. '21, 16:43
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

.

Gratis verzonden!

30 dagen bedenktijd en kosteloos retourneren (ongeacht de reden)!!

Module is gecertificeerd voor: Ziggo | Caiway | Delta | Kabelnoord | Zeelandnet

Quantis CI+ 1.4/1.3 module - Geschikt voor Ziggo, Caiway, Delta en KabelNoord

TV kijken zonder losse decoder

Let op! Ook geschikt voor 1.4 televisies.

Digitale- of HD-televisie zorgt voor ongekend scherpe TV-beelden met meer kleur en detail. Met een Quantis CI+ 1.3 TV module geniet je van HDTV zonder dat u een extra losse digitale ontvanger nodig hebt. Dus geen gedoe met extra kabels en slechts één afstandsbediening. Je schuift de module, samen met de smartcard van jouw kabelaanbieder in de televisie en je bent klaar. Alles in één, dat is nog eens gemakkelijk! De Quantis CI+ 1.3 TV module (Common Interface Plus) is in Nederland te gebruiken voor de ontvangst van Digitale TV/HDTV van o.a. Ziggo, CAIW, Delta en KabelNoord. De meeste TV fabrikanten brengen televisies op de markt waarin je een CI+ TV module kunt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat de CI+ TV module goed werkt worden de televisies door de kabelmaatschappijen gecertificeerd. Op de website van je kabelaanbieder vind je een overzicht van gecertificeerde televisies.

Belangrijkste Kenmerken
De Quantis CI+ 1.4/1.3 TV module is ook geschikt voor 4K Ultra HD televisies. 4K televisies hebben een resolutie van 3840×2160 pixels. Dit betekent dat ze maar liefst 4x zo scherp zijn dan Full HD televisies.
* Met de Quantis CI+ 1.4/1.3 TV module kun je gebruik maken van interactieve televisie van Ziggo. Met interactieve televisie kun je films en series bestellen en gemiste uitzendingen bekijken.
* De TV module is ook geschikt voor 1.2 en 1.4 televisies. Bij gebruik van een 1.2 televisie kun je echter geen gebruik maken van interactieve televisie van Ziggo.

Wat heb je nodig om via de CI+ TV module Digitale TV te kijken?
* een 1.2, 1.3 of 1.4 gecertificeerde televisie.
* Deze Quantis CI+ TV module
* Smartcard van je kabelaanbieder Eenvoudige installatie De installatie van een Quantis CI+ TV module is bijzonder eenvoudig. In vier stappen bent u klaar om te genieten van haarscherpe beeldkwaliteit. Uiteraard dient u over een door de kabelmaatschappij gecertificeerde CI+ televisie te beschikken. De CI+ TV module werkt niet met televisies die niet aan de minimale eisen van de kabelmaatschappijen voldoen.

Let op: voor een juiste werking is het van belang dat u eerst Digitale Televisie op je televisie installeert en daarna pas de Quantis CI+ TV module de plaatst. Houd de handleiding van uw televisie bij de hand. Deze heeft u namelijk nodig om de digitale zenders in te stellen.

1. Sluit de televisie aan Sluit de televisie aan op de coax aansluiting. Bij gebruik van interactieve TV van Ziggo dien je de televisie ook aan te sluiten op internet. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je televisie.
2. Installeer Digitale Televisie Installeer Digitale Televisie volgens de handleiding van de televisie en stel de frequentie en het netwerknummer in die op jouw adres van toepassing zijn. Raadpleeg je kabelaanbieder voor de juiste gegevens. De installatie van de televisie is goed afgerond wanneer je op positie 1 Ned 1 HD ontvangt.
3. Plaats de smartcard in de Quantis CI+ TV module Houdt de Quantis CI+ TV module vast waarbij de zwarte of oranje zijde naar boven is gericht. Steek vervolgens de smartcard (chipzijde naar boven) in de CI+ TV module.
4. Plaats de Quantis CI+ TV module met smartcard in de televisie De zwarte of oranje zijde van de CI+ TV module is tijdens het plaatsen naar achteren gericht. De CI+ module gaat niet helemaal in het toestel. Je voelt vanzelf wanneer deze ver genoeg in de televisie is geplaatst. Wanneer je voor de eerste keer de CI+ TV module in het toestel plaatst dan controleren deze apparaten elkaar. Dit proces wordt authenticatie genoemd. Tijdens dit proces worden 5 stappen automatisch weergegeven. Je hoeft hiervoor niets te doen. Als dit authenticatie proces geslaagd is, zijn de CI+ TV module en televisie klaar voor gebruik van Digitale Televisie.

Standaard meegeleverd met de Quantis Interactieve CI+ 1.4/1.3 Module:

* Quantis Interactieve CI+ 1.3/1.4 Module
* Installatiehandleiding

#rzonnl47,95#
#freeship#


Ean: 8717953082312
SKU: 8717953082312


Supersnelle levering, binnen 24 uur in huis!
Niet goed = Geld terug
14 dagen bedenktermijn
Afhalen aan onze balie

Afhaal adres:
SaleMedia.nl
Waldorpstraat 347
2521 CJ Den Haag
070-2629111

Openingstijden:
Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: GeslotenKlik op onderstaande product link voor meer informatie over het product en om direct te bestellen.
Advertentienummer: a1380464738