Mark Levinson 26 + PlS 226 voeding high end - voorversterker

€ 3.350,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 25,00
5752sinds 12 jul. '23, 22:52
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Met zijn geweldige dynamische bereik zorgt deze voorversterker ervoor dat de muziek tot leven komt. Het biedt een uitstekende balans tussen subtiliteit en kracht, waardoor zelfs de kleinste nuances in de muziek opvallen. Het is alsof een nieuwe wereld van details en diepte zich opent na slechts een paar uur luisteren.

Deze voorversterker heeft onlangs een grondig onderhoud ondergaan, waarbij de voedingelektrolytische condensatoren (elco's) zijn vervangen

De voorversterker wordt geleverd met de hoogwaardige voeding PLS-226, die de prestaties nog verder verbetert. Deze voeding zorgt voor een stabiele en schone stroomtoevoer naar de voorversterker, waardoor de geluidskwaliteit op zijn best is.

Deze voorversterker bevat geen exclusief gebalanceerde invoer, die is optioneel en niet aanwezig. Het ontbreken hiervan heeft echter geen invloed op de hoge prestaties van deze voor vesterker.

Kortom, deze voorversterker, compleet met de vervangen voedingelco's, biedt een buitengewone luisterervaring en is een waardevolle aanvulling op elk high-end audiosysteem. Het is de ideale keuze voor audioliefhebbers die streven naar hoge geluidskwaliteit. 

technische staat 10/10
cosmetische staat 8,5/10

Demo?
geen probleem maak nu nog een afspraak voor een luister sessieOver Taste for Audio

Taste for Audio is een jong en groeiend bedrijf in Vintage - en moderne Mid-Fi en Hi-Fi geluidsapparatuur. Ons brede en dynamische assortiment wisselt regelmatig. Af en toe komt er zeldzame en gewilde Vintage Hi-Fi (jaren ’60, '70 en '80) binnen en tegenwoordig met enige regelmaat ook exclusieve, moderne High End. Daardoor menen wij te kunnen voorzien in de behoefte van iedereen die graag muziek luistert of wil upgraden naar een hoger segment. Mocht u iets specifieks zoeken, schroom niet en neem contact op. Wij zullen altijd proberen om iedere klant naar tevredenheid te helpen. De juiste combinatie versterker en luidsprekers maakt in veel gevallen het verschil!


We streven naar een duurzame wereld en daarom bieden wij zeer veel tweedehands audio aan. Alle audio wordt echter voor verkoop altijd grondig gereinigd, getest en technisch nagezien of gerepareerd waar nodig.

Wij staan achter ons product en u krijgt 3 maanden garantie bij afhalen of verzekerde verzending, tenzij anders vermeld in de advertentie. Uiteraard vervalt de garantie direct bij doorverkoop, onkundig/oneigenlijk gebruik of wanneer bij geconstateerde gebreken zelf reparaties wordt uitgevoerd.
Indien u specifieke vragen heeft over de garantie die wij bieden kunt u onze website raadplegen.

Inruil is bespreekbaar en defect apparatuur kan bij ons worden ingeleverd of ter reparatie aangeboden. Een prijsopgave voor reparaties wordt op voorhand niet gegeven, maar de ervaring leert wel dat in veel gevallen een reparatie het geld waard is en de moeite loont
Advertentienummer: m1998881009