Looki Slim Weerstation met App - Draadloos

€ 79,95
Verzenden
102528sinds 10 okt. '22, 15:39
Deel via
of

Kenmerken

Productnummer (EAN)8720165509607
ConditieNieuw

Beschrijving

Wil jij ruim op tijd weten of je morgen met de fiets of de auto naar het werkt kunt? Dan is het slimme weerstation van Looki een onmisbaar hulpmiddel! Hiermee voorspel je wat voor weer het gaat worden en ga jij altijd voorbereid op pad.

Met het slimme weerstation van Looki houd je live in de gaten wat de weersvoorspellingen zijn voor de komende vijf dagen. Deze betrouwbare gegevens zijn essentieel om te weten voordat je bijvoorbeeld een dagje weggaat, een barbecue wil organiseren of met de fiets naar het werk wil gaan.

Jouw voordelen:

Weet altijd of je voorbereid de deur uit moet – Heb je een regenjas nodig, of je zonnebril? Je leest het makkelijk af op het Looki Weerstation.

Leef een gezonder leven – Heb je binnenshuis een te lage luchtvochtigheid? Dit is nadelig voor je gezondheid. Lees het af op het weerstation en los het op met een luchtbevochtiger.

Blijf altijd op de hoogte, waar je ook maar bent – Het weerstation van Looki is draadloos en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Dankzij de LookiLife app kan je altijd het weerstation raadplegen, ook als je even niet in de buurt bent.

5-daagse weersvoorspelling

Met het weerstation van Looki zie je in één oogopslag de weersvoorspellingen voor de komende 5 dagen. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld op een zonnige dag zonder regen een barbecue wilt organiseren voor je familie of vrienden. Lees op de dag zelf ook precies af wat de luchtvochtigheid, UV-straling en tijd is. Een realtime beleving dus!

Geef je gezondheid een boost

Naast dat het weerstation van Looki de buitenwaarden afleest, beschikt hij ook over een aantal binnenmetingen. Door de ingebouwde sensor lees je namelijk gemakkelijk af hoe warm én vochtig het binnen is. Deze waarden zijn essentieel om te blijven monitoren om gezondheidsklachten te voorkomen. Een te droge binnenlucht kan namelijk zorgen voor een droge huid, kriebelhoest, hoofdpijn en concentratieproblemen.

Is de lucht van je huis regelmatig te droog? Zorg er dan voor dat je regelmatig een raampje openzet of kijk eens naar de Looki Luchtbevochtiger. Deze is namelijk speciaal ontwikkeld voor iedereen met een droge binnenlucht in huis.

Geavanceerd hulpmiddel met app

Het slimme Looki Weerstation geeft je een duidelijk realtime overzicht van de weersvoorspellingen voor de komende vijf dagen. Je hoeft zelf geen meteorologische kennis te hebben om hem af te lezen. Hij is namelijk ontwikkeld zodat iedereen in één keer ziet wat je kunt verwachten van het weer. Met de ingebouwde sensor is het zelfs mogelijk om de temperatuur en luchtvochtigheid af te meten. Daarnaast is het weerstation volledig draadloos, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen mits je beschikking hebt tot WiFi en een stopcontact in de buurt. En ben je even van huis? Dan kan je dankzij de app het weerstation makkelijk raadplegen!

Eigenschappen van het Looki Weerstation
  • Temperatuur- en vochtgehalte meting
  • Draadloos via WiFi
  • Makkelijk te raadplegen via de app
  • 5-daagse weersvoorspelling
  • Voor binnen en buiten
  • Geschikt voor jong en oud
100% Tevredenheidsgarantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

Bestel vandaag nog het Looki Weerstation en ga vanaf morgen altijd voorbereid de deur uit!Advertentienummer: a1454575417