Topdon Phoenix Elite universeel obd tester auto diagnose

€ 1.799,00
Ophalen of Verzenden
870sinds 18 apr. '24, 22:41
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Dit is een professioneel uitleesapparaat. Prijs/kwaliteit beter dan bosch kts / Snap-on/ Hella Gutmann / Autocom en ga zo maar door.

Functies Topdon Phoenix Elite

Intelligente diagnose: (automatische VIN technologie).
Het systeem beschikt over de functie intelligente diagnose. Dit houdt in dat de tablet en de OBD2 stekker (VCI) via bluetooth met elkaar kunnen communiceren en dat er automatisch wordt gezocht naar het VIN nummer. Automatische VIN technologie is rond het jaar 2005 geintroduceerd. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om de auto handmatig te selecteren.

Communicatie systemen
Het systeem communiceert met alle elektrische systemen: motor, transmissie, ABS, airbags, startonderbreker, instrumentenpaneel, airco, stuurbekrachtiging, body, chassis en meer).

Actuatoren testen
Dit wordt ook wel bidrectional control genoemd. Dit is het aansturen van systemen in de auto zoals het bedienen van de ramen.

Coderen & programmeren
Online coderen en programmeren van 6 merken: Mercedes, BMW VW, Audi, Seat, Skoda

Wil u meer merken online kunnen programmeren en ook over het j2534 pass thru systeem beschikken, ga dan voor de TOPDON Phoenix Smart.

Topologiemapping
Dit geeft een visuele overzicht van DTC's en de communicatiestatus van alle systemen.

Voertuigdekking
Volledige voertuigdekking voor Amerikaanse, Aziatische en Europese merken met meer dan 110 merken, welke voortdurend worden bijgewerkt

Updates
Het ophalen van de updates is vereenvoudigd. De softwareupdates worden automatisch binnengehaald met 1 druk op de knop in het update menu. (one click updates via WIFI). Het systeem wordt geleverd met twee jaar gratis updates..

Snel-scan en Snel-wis functie
Alle voertuigmodules scannen met één druk op de knop (Snel-scan functie). Alle foutcodes van alle modules wissen met één druk op de knop (Snel-wis functie).

Protocollen
Ondersteuning van de meeste communicatieprotocollen zoals: CAN/CANFD. Ondersteunt alle 5 de OBD2 / EOBD protocollen en alle 10 test modus. Ondersteunt motormanagement bij alle OBD2 / EOBD voertuigen vanaf 1996 t/m heden (ook CAN).

Geen ondersteuning voor DOIP & J2534 Pass thru.

Geschikt voor de vernieuwde APK eisen.
De APK regelgeving houdt in dat er een EOBD scanner moet worden gebtuikt tijdens de APK. Dit houdt in dat voertuigen die na 31 december 2005 voor het eerst zijn toegelaten een emissiemeting moeten krijgen.

Weergave foutcodes
Foutcodes worden met omschrijving weergegeven op het 10 inch scherm.

Live data en Free frame data
Mogelijkheid voor het bekijken van realtime data wat ook wel live data wordt genoemd. Dit kan zowel grafisch worden weergeven als analoog (tabel) Daarnaast is er een mogelijkheid voor het opnemen en afspelen van live-data om problemen van sensoren en componenten te lokaliseren.

Rapport opslaan en afdrukken
Het is mogelijk om een diagnoserapport als pdf formaat op te slaan en vervolgens te printen. Het is ook mogelijk om het bestand via de e-mail te versturen naar een klant. Het toestel bewaart de geschiedenis van alle auto's die uitgelezen zijn. Dit maakt het voor de monteur ontzettend makkelijk wanneer een auto voor een tweede keer terugkomt.

Talen
Engels, Nederlands, Duits, Russisch, Frans, Arabisch, Spaans, Italiaans, Portugees, Pools, Turks, Grieks, Hongaars, Arabisch, Deens, Roemeens, Servisch, Zweeds, Tjechisch, Fins.

Servicefuncties & speciale functies

Servicelamp reset


Gasklephuis inleren


Rem reset


Startonderbreker reset


Accu reset


Injector codering/inleren


SAS Reset (stuurhoeksensor)


TPMS Reset (bandensensoren


ABS ontluchting


DPF regeneratie


Versnellingsbak reset


Koplamp reset


Zonnedak Initialisatie


SUS reset (calibratie ramen)


EGR adaptie


A/F airfuel reset (luchtbrandstof)


AdBlue reset


Nox Sensor reset


Stop/Start-instellingen


Transportmodus


Koelvloeistofontluchting


Stoelen kalibraties


GPF regeneren (roetfilter benzine auto's).


Kalibratie rotatiehoeksensor


Taalverandering

Indien u een vraag heeft, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.
Advertentienummer: m2105761620