bedrijfsruimte/opslag/garagebox te huur Amsterdam 32 m2

Zie omschrijving
172735sinds 15 okt. '23, 15:37
Deel via
of

Beschrijving

TE HUUR Hoogoorddreef 55 Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) in complex 'De Zilvermijn' een ruime enkele unit te huur van 32 vierkante meter voor opslag, auto stalling of als bedrijfsruimte/werkplaats.

De ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen.

De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. Bedrijven kunnen hun magazijnvoorraad, materialen of drukwerk opslaan. Maar ook nog de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs foodtrucks, bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen.

Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, maar ook auto’s (petrolheads opgelet: ruimte voor maar liefst 2 auto’s), caravan, boot of huisraad stallen.

De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via de op afstand bedienbare roldeur. Er is er een centrale toiletunit op het complex die wekelijks door een schoonmaakbedrijf wordt onderhouden. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Zo is er hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het geheel is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg.). De Hoogoorddreef is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein Amsterdam Zuidoost, op enkele minuten van de A9 en A2.

Huurprijs: € 450 per maand (ex voorschot servicekosten (50 p.m.) en voorschot elektra (25 p.m.)
Minimale Huurtermijn: 3 jaar niet tussentijds opzegbaar
Borgstelling: 2 maandhuren
Meer informatie: stuur een mailbericht aan jf@3k.nl waarna telefonisch contact
Advertentienummer: m2034041069
Overige advertenties van JF
Meer van JF