Aircopomp Airco Compressor montage en reparatie auto airco

N.o.t.k.
Ophalen of Verzenden
132328sinds 2 okt. '20, 21:48
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
AutomerkVolkswagen, Seat, Volvo, Audi, Citroën, Alfa Romeo, Opel, Dacia, Amerikaanse onderdelen, Kia, Renault, Mazda, BMW, Peugeot, Toyota, Skoda, Fiat, Jaguar, Mercedes-Benz, Ford, Overige automerken, Nissan

Beschrijving

aircopomp aircopomp airco compressor nodig?:
aircopomp airco opel


https://www.coolingcompany.nl
Tel : 0537857826
Mobiel en WhatsApp : 0638273042
(stuur kenteken via WhatsApp , u ontvangt direct antwoord voor prijs offerte ) !! WHATSAPP : +31638273042

WIJ HEBBEN VAN ALLE AUTOS (en vrachtautos) EEN AIRCOPOMP IN HUIS ! INCL. PLAATSEN EN MONTAGE, OOK OP ZATERDAGEN GEOPEND !!

(Reparatie tijd ongeveer 1,5 uur, Vervangen aircopomp)


Beschrijving :

Airco compressor kapot of defect ? koelt niet meer ?
Geen enkel probleem, dit herstellen wij snel en vlot met onze eigen professionele team van specialisten met meer dan 10 jaar ervaring. Een airco compressor (aircopomp) is een zwak punt van een auto airco systeem. Wij hebben ons daardoor, hierin gespecialiseerd en kunnen deze tegen een zeer scherp prijs aanbieden.
Daarnaast is het ook mogelijk om de compressor (aircopomp) bij ons te laten monteren (inbouwen) en TESTEN !! En dit alles met 24 MAAND GARANTIE !! tegen SCHERPE prijzen !!!
Koelt uw compressor niet meer is uw aircopomp lek of maakt uw compressor een ratelend, gierend of zingend geluid? Rijd dan niet verder en voorkom extra kosten !

Maak een Afspraak !
Wij beschikken over een ruime voorraad aircopompen en onderdelen van ORIGINELE kwaliteit. (dus geen imitatie of namaak) ! Wij hebben hierdoor geen lange wachttijden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en komt gerust bij ons langs. (Reparatie tijd ongeveer 1,5 uur, Vervangen aircopomp) . U mag er bij wachten.

Tarieven:
Voor een juiste prijs graag het kenteken van uw auto of het model van uw auto en bouwjaar doorgeven.
Voor een snellere en directe antwoord graag BELLEN, SMSEN of WHATSAPP ! Toch liever EMAILEN ?: Dat kan makkelijk via deze advertentie. Of via onze contactformulier op WWW.COOLINGCOMPANY.NL

U ZULT VERBAASD STAAN VAN ONZE PRIJZEN !


Ook bieden wij tevens de LAAGSTE PRIJS garantie ! Wij zijn in aircopompen het goedkoopste van het land, voordeliger dan ons vind u nergens. Mocht het wel zo zijn laat u het ons even weten. Graag willen wij u dan een concurrerende prijs aanbieden.!

Garantie:
U ontvangt 24 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Stel uw airco werkt niet meer na 5 MAANDEN ? ongeacht wat er gebeurd , wij doen er niet kinderachtig over, wij zullen ons onder elke omstandigheid houden aan de garantie van 2 jaar en uw aircopomp ALTIJD kosteloos vervangen ! Onze Service staat immers aan hoog vaandel !!

Kom gerust even langs.
Wij hebben snel wisselende voorraad van vele automerken, en er zit vast wel een voor uw auto bij! Wachttijd vervangen aircopomp ongeveer 1 tot 1,5 UUR.

Stuur ons gewoon even een berichtje of bel ons : U krijgt direct antwoord !


Tot ziens,

Team COOLING COMPANY Nederland.
Mobiel en WhatsApp : 0638273042


Tip:
(Ga niet over op een 2e-hands aircopomp, deze zijn meestal lek door te
lang stil te hebben gelegen, en bovendien hebben ze veel km gelopen, en zijn
mechanisch in slechte conditie). Een aircopomp is een zeer gevoelig onderdeel wat een goede onderhoud vergt.

Advertentienummer: a1353716450
Overige advertenties van THE COOLING COMPANY
Meer van THE COOLING COMPANY