Actieset Webasto Air Top 2000 STC camper

€ 1.049,00
Ophalen of Verzenden
8689sinds 25 dec. '21, 01:06
Deel via
of

Beschrijving

Actieset Webasto Air Top 2000 STC incl. alle benodigde onderdelen voor inbouw in campers.

De meest compacte Webasto verwarmer met een capaciteit van 2kW. De Air Top 2000 STC heeft een indrukwekkend laag energieverbruik en gebruikt maximaal maar één liter diesel om vier uur volop te draaien. Nieuwe zeer compacte Webasto Airtop 2000STC luchtverwarming op Diesel, universeel toepasbaar. Compleet met kabelboom en bediening!

Uitleg over de onderdelenStandaard set

Hierin is de basis van de hele installatie inbegrepen, zoals de verwarming, kabelboom, brandstofleiding, brandstofpomp etc. Onderaan deze pagina vindt u een uitgebreidere opsomming.

Uitlaatdemper

Met een uitlaatdemper maakt u de verwarming nog stiller, wel prettig voor gebruik 's avonds en 's nachts op de camping. U heeft er ook twee extra uitlaatklemmen bij nodig.

Tankaansluiting

Voor de brandstoftoevoer moet de standkachel aangesloten worden op de brandstoftank. Dit kan afhankelijk van uw voertuig op een van volgende manieren:

1. Via een aparte tankaansluiting met stijgbuis
2. Via een T-stuk in de aanvoerleiding of retourleiding
3. Via een T-stuk en stijgbuis in de beluchtingsleiding

Via een aparte tankaansluiting met stijgbuis

Dit is de voorkeursmethode en het meest bedrijfszeker. Deze tankaansluiting (stijgbuis met doorvoer en slangpilaar) wordt gemonteerd in het vlotterdeksel. Afhankelijk van het voertuig is er een toegangsluikje tot het vlotterdeksel of zal de brandstoftank onder het voertuig uit moeten of een stukje moeten zakken.

Via een T-stuk in de aanvoerleiding of retourleiding

Een T-stuk (6x5x6) voor 6mm brandstofleidingen wordt standaard meegeleverd. Afhankelijk van het voertuig heeft u mogelijk een kleiner of groter T-stuk nodig.
Deze methode is bij nieuwere auto's veelal niet mogelijk.

Maken van deze aansluiting is mogelijk onder de volgende voorwaarden
+ Maximaal toegestane brandstofdruk op het afnamepunt ligt tussen de -0,1 tot +0,4 bar
+ De leiding mag niet leeg komen te staan

Bij brandstofafname op de aanvoerleiding
+ De voertuig eigen brandstofpomp mag zich niet in de tank bevinden. Het brandstofpompje van de standkachel kan niet door de pomp van de auto heen aanzuigen

Bij brandstofafname op de retourleiding
+ Er mag zich geen terugslagklep in de tank bevinden
+ De retourleiding moet tot onder in de tank c.q. diep genoeg in de tank teruglopen

Bij brandstofafname op de wervelpot of vlotterkamer
+ Ervoor zorgen dat de wervelpot / vlotterkamer niet volledig geleegd kan worden

Via een T-stuk en stijgbuis in de beluchtingsleiding

Bij deze methode wordt via de beluchtingsleiding een kleine brandstofleiding de tank ingebracht. Hierbij moet de leiding vooraf zodanig gebogen worden dat deze tot onder in de tank komt of er moet op een andere manier toegang tot de tank zijn waarbij de leiding naar beneden gebracht kan worden. Er zijn verschillende maten aansluitingen voor de verschillende maten beluchtingsleidingen.

Ruimtesensor

Externe temperatuursensor welke u in het interieur van de camper plaatst. Dit zorgt voor een prettiger temperatuurverloop. Als u de kachel koude lucht van buitenaf aan laat trekken is deze sensor noodzakelijk. Naar keuze, inbouw of opbouw versie.

Bediening

Standaard wordt de draairegelaar bijgeleverd. Hiermee kunt u eenvoudig de verwarming aanzetten en op een temperatuur instellen. Tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen voor de Webasto Multicontrol HD. Dit is een digitaal bedienpaneel welke u op temperatuur en tijd kunt instellen. Bij de Multicontrol heeft u ook een WBUS verlengkabel nodig.

Gebruik in de bergen

Deze verwarming heeft geen hoogte modus en dit kan achteraf niet toegevoegd worden. Bent u van plan de verwarming langere tijden in de bergen op hoogtes boven 1500m te gebruiken? Kies dan de voor de Camper set artikelnummer W9032154C of W9032155C.

Specificaties

Warmte afgifte: 0,9 - 2,0 Kw
Spanning: 12V
Elektrisch vermogen: 14 - 29 W
Brandstofverbruik Dieselversie: 0,1 - 0,21 Kg/h (0,12 - 0,24 L/h)
Brandstofverbruik Benzineversie: 0,1 - 0,2 Kg/h (0,1 - 0,2 L/h)
Toegelaten gebruikstemperatuur: -40C - +40C
Toegelaten opslagtemperatuur: -40C - +85C
Afmetingen verwarmingstoestel:
Lengte: 311 mm (+/- 2mm)
Breedte: 120mm (+/- 1mm)
Hoogte: 121mm (+/- 1mm)
Gewicht verwarmingstoestel: 2,6 Kg


Leveringsomvang

Standaard set
- Webasto AirTop 2000STC 12V
- Draairegelaar (traploos)
- Kabelboom 4,8m
- Brandstofslang
- Brandstofpomp (incl. houder)
- Luchtinlaatslang (voor verbrandingslucht)
- Demper voor op verbrandingsluchtinlaatslang
- Diverse montage onderdelen (oa. slangenklemmen, boutjes en moertjes)
- Universele Inbouwhandleiding
- Gebruikershandleiding

- Aanvullende camper onderdelen en comfort onderdelen. Te selecteren naar keuze, we hebben alvast aangevinkt wat u allemaal nodig heeft. U hoeft dus alleen iets te wijzigen als u dit wilt.


Wat heeft u verder nog nodig?

We hebben al een stukje luchtslang en twee roosters voor u geselecteerd. Dit is voldoende voor de meeste campers. Wilt u meer luchtslangen en of andere roosters? Zie hiervoor de categorie standverwarming en dan luchtslangen en roosters 60mm.

Vragen, wensen of andere aanpassingen aan de set nodig? Vraag ons gerust.Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-. Voor kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage van slechts €5,-. Zie de voorraadstatus op onze website. Vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
Advertentienummer: a1416816866