Milltek large bore downpipe and hi-flow sports cat millte...

€ 744,00
Verzenden
70sinds 21 sep. '21, 11:39
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Milltek large bore downpipe and hi-flow sports cat milltek sport ssxse154 - golf v (1k1) vw

Nu in de aanbieding van € 875,00 voor € 744,00!

Gratis verzending

large bore downpipe and hi-flow sports cat Milltek Milltek Sport - SSXSE154

Automerk: VW

Automodel: GOLF V (1K1) VW

Milltek Miltek Sport large bore downpipe and hi-flow sports cat () | Milltek item no: SSXSE154

Milltek Sport uitlaatsystemen worden gemaakt van RVS ook wel RVS 304. RVS is anti-magnetisch en minder gevoelig voor verkleuring. De uitlaten worden in vorm gebogen door middel van een speciale techniek. Daardoor blijft de diameter exact gelijk en zorgt voor uitstekende doorstroming. Dit resulteert in de beste prestaties zonder verlies van koppel. De extra dempingskamer in de resonated uitlaat zorgt voor de zelfde prestaties als de non-resonated uitlaat.Milltek heeft twee versies:Resonated = stillerNon-Resonated = luiderDe slogan van Milltek stelt: 'Performance to blow your mind, not your ears!' De missie van onze ingenieurs is om de perfecte balans te vinden tussen maximale prestatieverhoging en behoud van een verantwoordelijk geluidsniveau. We produceren GEEN uitlaten met uitlaatkleppen voor racers, die van kilometers ver kunnen worden gehoord. Onze systemen zijn ontworpen om liefhebbers van alle niveaus aan te spreken en de belangrijkste manier om dit te controleren is door resonante en niet-resonante versies van de meeste van onze systemen aan te bieden - zie hieronder voor meer informatie over de verschillen tussen resonant en niet-resonerend).Een resonator is een kamer in het uitlaatsysteem die een specifiek luchtvolume bevat dat is ontworpen om bepaalde frequenties van geluid (gemaakt door de motor) te annuleren - waardoor het uitlaatgeluid stiller wordt.Daarom geeft een niet-resonerend uitlaatsysteem je extra prestaties en een luidere uitlaatgeluid en het resonerende systeem geeft je extra prestaties zonder het uitlaatgeluid veel te verhogen.

Voor toepassingsinformatie en technische details zie de beschrijving hieronder (English):

Seat Leon | Type: (Cupra R 2.0 TSI 265PS) | Year: (2010-2012) | Remarks: (Race-only. Must be fitted with the Milltek Sport cat-back system and requires a Stage 2 ECU remap)
Volkswagen Golf | Type: (Mk5 GTi 2.0T FSI) | Year: (2004-2009)
Volkswagen Golf | Type: (Mk6 GTi 2.0 TSI 210PS) | Year: (2009-2013) | Remarks: (Race only. Must be fitted with the Milltek Sport 3-inch Race cat-back system and requires a Stage 2 ECU remap)Naast deze aanbieding heeft Extreme-Carstyling.nl nog veel meer aanbiedingen en artikelen. We leveren namelijk suspension producten van o.a Bilstein, Eibach, Koni, H&R, Cobra, KW en ST en AP suspension. Luchtfilters van K&N, Green, Pippercross. Uitlaatsystemen van Eisenmann, Remus, Sebring, Fox, Akrapovic en Simons. Daarnaast nog veel meer op het gebied van Performance en Styling!

Wilt u het de onderdelen tevens laten monteren?

Dat is geen probleem! Extreme Carstyling heeft namelijk een voordelige montage service. Wij werken samen met een aantal door ons geselecteerde autogarage bedrijven met professionele automonteurs. Bent u benieuwd wat het product inclusief montage gaat kosten neem dan contact met ons op!


Waarom juist kopen bij Extreme Carstyling?

- Voordeligste van Nederland
- Ouderwetse service in een moderne jas
- Volledige garantie
- Afhalen op afspraak mogelijk
- Online bestellen en afrekenen (ideal, mistercash, paypal, creditcards etc)
- We zijn reeds 15 jaar actief dus ruime ervaring
- Aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk

Snelle en betrouwbare levering aan huis.

Klik voor meer informatie hierover op onderstaande link:
Advertentienummer: a1400035150