1967 Chevy Corvette 427 Convertible Uniek !

€ 126.750,-
KM stand
-
Bouwjaar
-
Verbruik
-
Energielabel
-
Garantie
-
27807sinds 19 dec. '22, 15:30

Wil je precies weten waar je instapt?

Vanaf €119 doet Occasionkeuring Nederland een complete auto-inspectie.

Deel via
of

Samenvatting

Merk & ModelChevrolet Corvette
Prijs€ 126.750,00
Opties
  • Radio

Beschrijving

For sale by Classicions - Sneek - Holland.:

Deze prachtige, geheel numbers matching, originele 1967 Chevy Corvette STINGRAY 427 Bigblock ! 4 speed. In de prachtige en zeldzame Lindale Blue metallic paint met matching blue interior en white vinyl top !. 

Deze real-deal Stingray 427 komt met Numbers matching engine and driveline. De wagen is super origineel en alle original parts die zijn vervangen voor een betere en betrouwbare rit zitten er bij. ( Nwe carb, ontsteking, radiator en origineel stuur).

De wagen is geimporteerd uit de USA waar hij vele jaren in het bezit was van de laatste eigenaar die in de dry sunny states woonde en dat is de wagen aan te zien, hij is ook onder nog in zeer mooie originele staat en niet over gerestaureerd. Hij is nu in het bezit van de eigenaar van ons bedrijf welke hem in topstaat heeft gehouden en gebracht. 

Deze zeldzaamheid verkeerd in topstaat en de motor en de bak zijn onlangs geheel professioneel gereviseerd en de wagen rijd perfect en is zeer snel te noemen ( 390+hp). 

De wagen heeft nu na de rebuild ca 1500km gereden en is onlangs nog geheel bij ons geserviced en nagelopen. Deze unieke wagen komt met Factory TANKSTICKER en dealer brochure en boekje en copy factory buildsheet welke zijn originele staat, kleur en zn opties bewijzen. Uiteraard is de wagen ook getaxteerd door een onafhankelijke taxateur. 

De wagen is door de jaren heen in zeer goede en originele staat behouden gebleven en ook al is hij eens nieuw gespoten, en de motor gereviseerd, alle delen en parts, ook het interieur enz zijn allemaal nog fabrieks origineel.

Hij rijd dan ook als nieuw en is daardoor zeer betrouwbaar. De 1967 Chevy Corvette Bigblock zijn ook de enigste Corvette's die de zeer gewilde STINGER hoods hebben.

Alle andere jaren en modellen hadden origineel deze motorkap niet. De naam STINGRAY is daarvan afgeleid. 1967 is dan ook HET bouwjaar voor de echte verzamelaar / liefhebber. 

De wagen is voorzien van : Power schrijfremmen rondom, 4 speed muncie trans, white convertible top,Original 67' Side pipes ( street legal !), unieke rally wheels met originele banden ( met tevens een set aftermarket wheels met modernere klassiek ogende banden), 390 factory HP 427 Bigblock, Lyndale bleu factory paint & interior, AM/FM radio. en verkeerd in uitmuntende staat. INSTAPPEN en wegrijden !. 

Alles werkt en is geserviced, deze wagen kun je zowel toevoegen aan je collectie of aankopen als investering ( zeer hoge waarde vastheid en prijzen blijven stijgen) en gewoon er lekker van genieten en ermee rijden.

De wagen komt compleet met NL kenteken en alle invoer en kosten zijn betaald.  Met totaal slechts ca.1200 geproduceerde L36 427 bb-4 speeds convertible's is deze wagen al een zeldzaamheid te noemen, maar in deze kleuren combinatie en met deze opties is het wellicht 1 van slechts enkele tientallen ooit gebouwde Stingray's.  

EN hoeveel daarvan zouden nog zo origineel zijn ? en de originele matching number motor en drivetrain nog hebben ? en een TANKSTICKER die zn originaliteit bewijst ?.... een handje vol wellicht ??... Kortom... Dit is een unieke verschijning en zou in elke collectie of verzameling thuishoren. A true musclecar en met zijn lichte gewicht en bijna 400pk een echt muscle monster te noemen. 

De wagen kan op afspraak bezichtigd worden in onze showroom te Sneek alwaar u meerdere mooie Klassiekers zult aantreffen alsook een prachtig assortiment klassieke motoren. 

Op aanvraag kunnen we ook meer fotos zenden of een Video van de wagen sturen, of live een facetime video met u maken.

INRUIL CLASSIC BIKE OR CAR & BOATS MOGELIJK IOL.

Zoals gemeld komt de wagen met een Taxatie rapport met een fors hogere waarde vermeld dan onze vaste prijs. 

Classic icons vind u in Sneek - Holland en wij zijn gespecialiseerd in klassieke USA muscle cars en klassieke motoren en motoren restauratie.
Advertentienummer: m1923171366
Overige advertenties van Classic icons
Meer van Classic icons