YOGA de weg van ons innerlijk / Ronald P Beesley

€ 7,90
Ophalen of Verzenden
150sinds 19 sep. '23, 20:36
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeAchtergrond en Informatie

Beschrijving

YOGA de weg van ons innerlijk / Ronald P Beesley

Zo goed als nieuw
Uitgeverij Ankh Hermus
1ste druk 1981
Soft cover 256 pagina's

€ 9,90
NU € 7,90


(C-06)

Ronald Beesley (1903-1979) merkte als jongen dat zieke dieren spontaan bij hem kwamen en door zijn liefderijke aanraking genazen.

Tijdens zijn loopbaan in de Britse vliegtuigbouw bleek steeds duidelijker zijn gave voor het intuïtief herkennen en verhelpen van kwalen, zowel van materialen als van mensen. Hij kwam tot het besef dat ongeluk en ziekte ons niet zomaar van buitenaf overvallen, maar gevolgen zijn van oorzaken die wij zelf aanrichten doordat wij te weinig afgestemd leven op het grote geheel van de schepping.

Na de tweede wereldoorlog stelde hij zich geheel in dienst van zijn genezersgave en stichtte onder de naam ,,White Lodge" in Kent het ,,College of Psycho-Therapeutics" als een centrum voor esoterische studies, kleuren-onderzoek en spirituele genezing.

Ervan uitgaande dat in ieder mens het vermogen om zichzelf en anderen gezond te maken door geestelijke ontwikkeling latent aanwezig is, maakte hij de oude wijsheid ,,Help uzelf zo helpt u God" tot leidraad van zijn onderricht. Vooral op het gebied van kleurentherapie op afstand, verrichtte hij pioniersarbeid. Sinds zijn dood wordt zijn werk voortgezet door medewerkers die hem jaren terzijde stonden.
Advertentienummer: m2024382863